Gloria

Gloria
Prima 3/5 met open spuitlans
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met open spuitlans is de perfecte drukspuit voor het vloeiend impregneren van gevels en vloeren.
38,95
Gloria
Prima 3/5 vernevelspuit
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met vernevel spuitlans is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
30,95
Gloria
Open Spuitlans messing
Open messing spuitlans voor het vloeiend aanbrengen van impregneer op gevel of vloer.
9,95
Gloria
Verlengstuk messing
Het Gloria messing verlengstuk is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 cm.
17,29
Gloria
Vernevel Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
16,15
Gloria
Knijpkraan messing
Messing knijpkraan passend op alle gloria 3-8 Liter drukspuiten.
20,95
Gloria

GLORIA - Kwaliteit tot in het kleinste detail

Al meer dan 70 jaar staat de naam GLORIA voor hoogwaardige en innovatieve spuiten en tuinhulpmiddelen. Het GLORIA-assortiment is gebaseerd op traditie en ervaring. De behoeften van de klanten staan centraal bij de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten. Het resultaat is: betrouwbare en krachtige sproeiapparaten die normen met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en kwaliteit zetten.

Waarom kiezen wij voor gloria:

De gloria spuiten zijn zeer goed toe te passen bij het impregneren van daken, gevels en vloeren. Het uitgebreide assortiment aan spuitlanzen en verlengstukken zorgt er voor dat de gloria spuit bij iedere klus inzetbaar is. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.