Aanrechtblad impregneer

Maak jouw aanrechtblad water afstotend met aanrechtblad impregneer van 123impregneer.nl! Gemakkelijk aan te brengen dankzij het handige doe-het-zelf pakket. Bekijk het product hieronder!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket (1L)
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd jouw aanrechtblad langer mooi.
€47,17
Bekijken
Faber
Protw lux/LO - natuursteen impregneer
Een professioneel product ( 1 of 5L) van Faber met een optimale bescherming voor natuursteen vloeren.
€64,01
Bekijken
Aanrechtblad impregneer

Aanrechtblad impregneer kopen bij 123impregneer.nl

Geniet langer van je aanrechtblad met de aanrechtblad impregneer van 23impregneer.nl. Met de juiste bescherming wordt je mooie aanrechtblad waterafstotend en vuilwerend. Geen overbodige luxe voor een oppervlakte in de keuken!

Het kant-en-klare impregneermiddel van Ventosil is uitermate geschikt voor aanrechtbladen van beton, composiet of natuursteen. Met dit impregneermiddel behoudt je aanrechtblad de natuurlijke eigenschappen en het originele uiterlijk, terwijl het oppervlak wordt beschermd.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daardoor zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Onze aanrechtblad impregneermiddelen bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Een doe-het-zelf pakket;
  • Een kleurloze, ademende beschermlaag.

Advies nodig omtrent aanrechtblad impregneer?

Wil jij weten hoe je zelf je aanrechtblad impregneert? Wij leggen je uit hoe gemakkelijk dit proces is om zelf te doen in deze blog. Kunnen we je na het lezen van de blog en het volgen van de video's nog helpen met tips, extra informatie, prijzen of een andere vraag? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail [email protected] of bel naar +31 (0) 573-795264.