Hout impregneer

Bescherm jouw vlonder, schutting, tuinmeubelen of andere houten oppervlakken tegen vuil en water met hout impregneer van 123impregneer.nl. De verschillende impregneermiddelen zijn gemakkelijk aan te brengen. Bekijk het aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
€52,22
Bekijken
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Deze spuitflacon (1 liter) Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. De spuitflacon is geschikt voor hard en zacht hout buitenshuis zoals schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
€26,51
Bekijken
Hout impregneer

Hout impregneermiddelen van 123impregneer.nl

Binnen het aanbod impregneermiddelen van 123impregneer.nl vind je impregneer speciaal gericht op het beschermen van hout. Het impregneermiddel wordt kant-en-klaar geleverd en is gemakkelijk in gebruik. Het resultaat na het aanbrengen? Schuttingen, tuinmeubelen, vlonders en andere zacht- en hardhouten oppervlakken, 10 jaar lang beschermd tegen schade van water, ongedierte en vuil. Verleng de levensduur van jouw houten meubels met onze hout impregneermiddelen!

De voordelen van hout impregneren

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Hoe gebruik je hout impregneermiddelen?

Het houtimpregneermiddel is bruikbaar op dagen met temperaturen tussen de 5 en 30 graden Celsius. Begin altijd voor het impregneren met een schone, droge ondergrond. Gebruik voor het reinigen bijvoorbeeld Vetclean Foam. Breng het middel aan, laat het drogen en breng optioneel een tweede laag aan. Wanneer het hout volledig droog is, is het voor de komende 10 jaar beschermd!

Advies bij hout impregneermiddelen

Ben je op zoek naar een manier om houten oppervlakken te beschermen? Of heb je andere plekken in of rondom je huis die een beschermingslaag kunnen gebruiken? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat jij onbezorgd aan de slag kunt na aanschaf! Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies op basis van jaren ervaring. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of via de mail [email protected].

Over ons

123impregneer.nl is dé plek voor de zakelijke en particuliere markt voor de aanschaf van impregneermiddelen, reinigingsproducten en meer producten voor onderhoud in en rondom gebouwen. Onze producten zijn beschikbaar in Duitsland, België en Nederland en worden geleverd zonder tussenhandelaren. Dat betekent dat wij de producten voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.