Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel voorkomt het indringen van water en vuil door een beschermende laag te vormen over je gevel. De verschillende middelen zijn geschikt voor verschillende situaties. Bekijk het aanbod en vind jouw gevelimpregneermiddel!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 (1, 5, 10 of 20L) - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Voor de eerste keer impregneren van een muur.

Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
€48,66
Bekijken
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Is jouw gevel al eens geïmpregneerd of weet je het niet zeker? Ventosil TK8 oplosmiddelhoudend impregneermiddel (1, 5 of 10L). Ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€47,07
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
1, 5, 10 of 20L. Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
€45,07
Bekijken
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
De spuitflacon (1 liter) Ventosil WB8 - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - is zeer geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal. Voor de eerste keer impregneren.
€20,85
Bekijken
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 oplosmiddel houdend gevelimpregneer is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal. Weet je niet zeker of je gevel al eens geïmpregneerd is? Kies dan TK8.
€26,51
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK6 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€24,45
Bekijken
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB (10 of 25L) is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Voor een beschermde gevel die langdurig mooi blijft. Gratis verzending en morgen in huis!
€89,75
Bekijken
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarmn (2,5 of 25L) is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
€218,65
Bekijken
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme 10 Kilo
Prevosil GB impregneer creme (2,5 of 10 kilo) is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
€244,25
Bekijken
Ventosil
Crème impregneercrème
Ventosil Crème (4,5, 9 of 20 kilo) is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
€87,54
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L)! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
€51,38
Bekijken
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel kopen bij 123impregneer.nl

Ben jij op zoek naar een manier om jouw gevel jarenlang in topconditie te houden? Gevelimpregneer is je antwoord! 123impregneer.nl beschikt over diverse soorten gevelimpregneermiddel. Van gevelimpregneer op waterbasis zoals Ventosil WB8 en oplosmiddelbasis zoals Ventosil TK8 tot crème basis impregneermiddelen

Je hebt bij ons de keuze tussen de merken Ventosil en Prochemko. Kies het impregneermiddel dat jij nodig hebt voor jouw steensoort en het soort middel dat jij wilt gebruiken. Het ene middel is beter voor bijvoorbeeld hardsteen of baksteen dan het andere. Een aantal van onze impregneermiddelen is geschikt voor natuursteen, namelijk Ventosil-WB8, Ventosil-TK6 en Ventosil-TK8. Bovendien vind je in onze webshop speciaal impregneermiddel voor monumentale gebouwen. Al onze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil; zowel binnen als buiten!

Watergedragen, oplosbaar of crème impregneermiddelen

Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat je impregneren met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Het voordeel van de crème is dat deze dikker is, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk.

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag tegen water en vuil.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze impregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij na een aantal vragen het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264, maar ook bereikbaar via de mail via [email protected].

Heb jij gevelimpregneermiddel aangeschaft, maar ben je niet zeker hoe je dit kunt gebruiken? Of heb je het middel aangeschaft en wil je weten of je het ook voor het beschermen van andere zaken gebruiken? Lees onze blogs en ontdek alles over de toepassing van gevelimpregneer. Lees onder andere hoe je zelf gevelcrème aanbrengt, hoe je zelf je gevel impregneert en hoe het impregneren van bakstenen werkt.


Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!