Betonimpregneer

Ontdek de beton impregneermiddelen van 123impregneer.nl. Dé middelen om jouw betonnen aanrechtblad, muur, vloer of ander oppervlak voor een lange tijd in topconditie te houden. Bekijk het aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 (1, 5, 10 of 20 L) is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels.
€112,99
Bekijken
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 (1, 5, 10 of 20L) is impregneermiddel op waterbasis dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
€112,07
Bekijken
Ventosil
Beton10 Beton impregneer (1L)
Beton10 impregneermiddel spuitflacon van 1 liter. Met deze spuitflacon wordt het zeer gemakkelijk om beton op kleine schaal water- en vuilafstotend te maken. Beton blijft langer in topconditie met Ventosil Beton10!
€62,63
Bekijken
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket (1L)
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd jouw aanrechtblad langer mooi.
€47,17
Bekijken
-15%
Ventosil Bio 10 Beton impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L). Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
€67,71 €57,55
Bekijken
Ventosil
B50 Beton Sealer
Ventosil B50 Beton Sealer (5, 10 of 20L) verhard en beschermd vers en ouder beton. Ook voor het stofvrij maken van beton.
€79,55
Bekijken
Betonimpregneer

Beton impregneren met 123impregneer.nl

Heb jij een betonnen aanrecht, muur of vloer in huis of in de garage? En wil je deze zo lang mogelijk in goede staat houden? 123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten sterke betonimpregneermiddelen. Kant-en-klare middelen voor de bescherming van beton tegen slijten, vuil en vocht. De kwalitatieve impregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden. Ontdek waarmee jij jouw beton het best kunt impregneren binnen ons aanbod!

Ervaar de voordelen van beton impregneer

Onze producten zijn leverbaar in verschillende afmetingen, van 1, 5 en 10 liter tot wel 1000 liter. Daarmee zijn onze producten geschikt voor de zakelijke en de particuliere markt, in Nederland, België en Duitsland.

De impregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Beton impregneren of coaten?

"Moet ik mijn beton coaten of impregneren?" Die vraag wordt ons nogal eens gesteld, maar bestaat geen eenzijdig antwoord op. Vaak wordt, om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden, gebruik gemaakt van een coating. Daarbij wordt een zichtbare laag over de vloer voor aangebracht. De beton impregneer van Ventosil, ook geschikt voor gevlinderde vloeren, beschermt echter beter dan een coating. Bovendien trekt het in de poriën van het beton, waardoor visueel weinig tot niks verandert aan bijvoorbeeld de betonnen vloer. Beton impregneren heeft samengevat een paar streepjes voor op coating als je het ons vraagt:

  • Beton impregneer is voordeliger van veel coatings;
  • Coaten sluiten het beton af, waardoor het niet meer ademt en de kwaliteit afneemt; 
  • De impregneerlaag op beton slijt minder snel dan een coatlaag;
  • Beton dat voorzien is van impregneermiddel krast minder snel dan beton dat voorzien is van een coatlaag.

Advies nodig bij je zoektocht naar beton impregneer?

Ben jij nog niet overtuigd over het juiste impregneermiddel voor jouw oppervlakte? We helpen je graag met het maken van de juiste keuze uit onze beton impregneermiddelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 573-795264 of stuur een e-mail naar [email protected], wij adviseren je op basis van onze jarenlange ervaring!

Ook voor andere soorten impregneermiddel, reinigingsproducten en andere producten om je leefomgeving in topconditie te houden ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor verdere vragen, informatie of prijzen! Bij ons vindt u verschillende soorten beton impregneringen om uw beton te beschermen.