123impregneer.nl is leverancier van impregneermiddelen, reinigingsmiddelen, brandvertragers en coatings voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, Belgie en Duitsland. Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de markt van impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kun je vertrouwen op ons advies. We beschikken over een uitgebreid assortiment impregneerproducten waardoor een snelle levering mogelijk is. We leveren onze producten in heel Nederland, België en Duitsland.

Ventosil impregneermiddelen

Doordat wij over een eigen productie beschikken werken wij zonder tussenhandelaren, iets dat aan de basis staat van onze scherpe prijzen. In ons laboratorium zijn we constant bezig met het doen van onderzoek naar de beste oplossingen. Wij onderzoeken en analyseren al onze producten, hierdoor beschikken wij alleen over kwalitatief hoogwaardige, maar goedkope impregneermiddelen- en producten. Deze worden verkocht onder onze eigen merken Ventosil en Ventovlam. Onze producten bestaan enkel uit de beste A-merk grondstoffen, die ook door andere fabrikanten van impregneermiddelen worden gebruikt. 

De focus van onze werkwijze en producten is het oplossen van problemen met betrekking tot het reinigen en waterafstotend maken van bouwwerken en het verbeteren van brandwerendheid van materialen. Wij produceren en leveren specialistische producten waarmee we hoogwaardige bescherming bieden voor gevels, daken, beton en andere structuren. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw gevel, dak of betonlaag vloeistoffen zoals water afstoot, in plaats van opneemt en al jouw structuren beschermd worden tegen brand.

De beste impregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over impregneermiddelen en coatings voor gevels, daken en beton. Wij verkopen impregeneermiddelen van ons eigen Ventosil-merk, daarnaast kun je bij ons terecht voor het complete assortiment aan prochemko producten. Deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen. Al onze impregneermiddelen zijn kant-en-klaar en makkelijk toepasbaar in elke situatie. De producten zijn van hoge kwaliteit en verzekeren je van het niet indringen van water en vuil in gevels, daken en beton; zowel binnen als buiten! Daarnaast beschikken onze producten over een diep indringend vermogen en laten de impregneermiddelen geen kleur achter.

De beste brandvertragers

123impregneer.nl beschikt over brandvertragers voor alle doelen. Wij verkopen enkel gecertificeerde impregneringen van ons eigen Ventovlam-merk. Deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen. Al onze brandvertragers zijn kant-en-klaar en makkelijk toepasbaar in elke situatie. De producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast laten Ventovlam producten geen kleur achter op de behandelde materialen.

De zekerheden van 123impregneer.nl

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de zelfde dag nog verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • 10 jaar garantie op de productwerking (betreft verkopersgarantie)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs!
  • Vrijblijvend, professioneel advies
  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

Advies bij impregneermiddelen of andere producten

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen, -producten of andere producten uit ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste middel voor jouw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 0573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Winkel

Bezoek ons ook in onze winkel aan De Vente 1E, 7261 ST, Ruurlo

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur.

Je kunt hier pinnen, we accepteren geen contante betalingen.