Impregneermiddelen

Impregneermiddelen, het is onze specialiteit. Onderstaand aanbod varieert van gevelimpregneer tot vloertegel impregneer. Filter op wat je nodig hebt en vind je impregneermiddel!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 (1, 5, 10 of 20 L) is impregneermiddel dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen oppervlaktes waaronder vloeren en gevels.
€112,99
Bekijken
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een water- en vuilwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is onder andere geschikt voor het beschermen van schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
€52,22
Bekijken
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 (1, 5, 10 of 20L) - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Voor de eerste keer impregneren van een muur.

Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
€48,66
Bekijken
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Is jouw gevel al eens geïmpregneerd of weet je het niet zeker? Ventosil TK8 oplosmiddelhoudend impregneermiddel (1, 5 of 10L). Ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€47,07
Bekijken
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Voor het water- en vuilafstotend maken van gebakken dakpannen en leien gebruik je Ventosil Dak10 dak impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L). Het is bovendien alg en mos werend.
€72,61
Bekijken
Ventosil
B50 Beton Sealer
Ventosil B50 Beton Sealer (5, 10 of 20L) verhard en beschermd vers en ouder beton. Ook voor het stofvrij maken van beton.
€79,55
Bekijken
Ventosil
Crème impregneercrème
Ventosil Crème (4,5, 9 of 20 kilo) is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
€87,54
Bekijken
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 (1, 5, 10 of 20L) is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
€72,92
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
1, 5, 10 of 20L. Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
€45,07
Bekijken
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 (1, 5, 10 of 20L) is impregneermiddel op waterbasis dat geschikt is voor het water- en vuilafstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
€112,07
Bekijken
-15%
Ventosil Bio 10 Gevel impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L)! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
€51,38 €43,67
Bekijken
-15%
Ventosil Bio 10 Beton impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L). Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
€67,71 €57,55
Bekijken
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB (10 of 25L) is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Voor een beschermde gevel die langdurig mooi blijft. Gratis verzending en morgen in huis!
€89,75
Bekijken
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket (1L)
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd jouw aanrechtblad langer mooi.
€47,17
Bekijken
Ventosil
OV80 Gel (600ml)
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil OV80 Gel!
€51,45
Bekijken
-15%
Ventosil Bio 10 Dak impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel (1, 5, 10 en 20L). Verminderd de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
€60,08 €51,07
Bekijken
Prochemko
Prevosil GB Impregneer crème 10 Kilo
Prevosil GB impregneer crème (10 kilo) is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a. vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
€244,25
Bekijken
Prochemko
B-Wax - 5 Liter - Anti-grafitti (5L)
Nagenoeg onzichtbare en milieuvriendelijke anti-graffiti en anti-poster coating op basis van natuurlijke wassen.

Geschikt voor alle ondergronden die bestand zijn tegen water van min. 60°C.

Meer info? Zie hier onder!
€157,83
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK6 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€24,45
Bekijken
Lege Kitkokers
Lege kitkokers voor onder andere toepassing met verkiezelingsvloeistof, het injecteren van holle ruimtes, vloeren en kleine mallen, etc. Geleverd inclusief spuitmond en plunjer.
€23,17
Bekijken
Impregneermiddelen

Impregneermiddel van 123impregneer.nl

Het impregneermiddel van 123impregneer.nl is van hoogwaardige kwaliteit en te koop voor een scherpe prijs. Dat komt doordat wij niet werken met tussenhandelaren en wel beschikken over A-merk grondstoffen. Al ons impregneermiddel is professioneel ontwikkeld voor zowel de zakelijke- als particuliere markt.

Er zijn verschillende soorten impregneermiddelen op de markt. Zo kun je gaan voor vloeibare impregneermiddelen of crèmes. Vloeistoffen hebben als voordeel dat deze snel te verwerken zijn. Crèmes trekken daarentegen weer iets dieper in doordat er sprake is van een langere standtijd.

Impregneermiddelen zijn te gebruiken voor het impregneren van verschillende soorten materialen, zoals:

Wat is het verschil tussen coaten en impregneren?  

Het beschermen van materialen tegen water en vuil kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je er naast het impregneren voor kiezen om de materialen te coaten. Vaak wordt gedacht dat impregneren en coaten hetzelfde inhoudt. Niet iets echter minder waar. Bij het impregneren van materialen breng je een kleurloze beschermlaag aan op het materiaal. Deze trekt vervolgens in het materiaal en beschermt het. Een coating is wat anders, deze legt namelijk een laag op het materiaal en trekt er niet in.

Daardoor heeft impregneermiddel een aantal voordelen ten opzichte van een coating:

  • Bij coaten ademt het materiaal (vaak) niet meer. Dat zorgt ervoor dat de kwaliteit afneemt;
  • Impregneermiddel slijt minder snel dan coating;
  • Impregneermiddel is een stuk krasbestendiger dan coating;
  • Impregneermiddelen zijn een stuk goedkoper qua aanschaf.

Andere voordelen van impregneren zijn:

  • Makkelijke reiniging en onderhoud van de materialen;
  • De materialen slijten minder snel;
  • Het is mos- en algwerend;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Gevelimpregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten impregneermiddelen voor de gevel. In ons assortiment vind je zowel watergedragen, oplosmiddelhoudende als creme impregneringen. Deze impregneermiddelen voorkomen het indringen van vuil en water op alle soorten natuursteen, hardsteen enbakstenen. Bekijk het assortiment aan gevelimpregneermiddelen!

Dakimpregeneermiddelen

Speciale impregneermiddelen voor daken; je vindt ze in ons assortiment. Onze impregneermiddelen voor daken voor komen het indringen van water en vuil op betonnen, keramische en gebakken dakpannen. Ontdek ons aanbod aan impregneermiddelen voor dakpannen.

Anti-graffiti impregneermiddelen

Anti-graffiti impregneermiddelen zijn ontworpen voor het beschermen van uw gevels, daken en muren tegen onder andere vlekken en aantasting als gevolg van vandalistisch aangebrachte kunstwerken als graffiti. Bekijk onze scherp geprijsde anti-graffiti impregneermiddelen.

Beton impregneermiddelen

Sterke impregneermiddelen voor de bescherming van jouw beton of betonvloer; je vindt ze bij ons. Onze betonimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden zoals vloeren. Daarnaast zijn de beton impregneermiddelen perfect te gebruiken het voor het impregneren van aanrechtbladen. Op deze manier houd jij je aanrecht langer mooi en heel! Ervaar zelf onze impregneermiddelen voor beton.

Meer weten over onze producten?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen. We kunnen dankzij onze jaren van ervaring vaak snel het juiste middel aanraden en twijfel bij jou weghalen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].