Bekijk onze drukspuiten.

Bekijk ons aanbod drukspuiten en accessoires op deze pagina. Van vernevelspuit tot verlengstuk en spuitlans tot een pomp. Je vindt het hier!

Lees meer arrow_downward_alt
Gloria
Prima 3/5 met open spuitlans
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met open spuitlans is de perfecte drukspuit voor het vloeiend impregneren van gevels en vloeren.
Gloria
Prima 3/5 vernevelspuit
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met vernevel spuitlans is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
Gloria
Verlengstuk messing
Het Gloria messing verlengstuk is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 cm.
KellerMV
2 Plus impregneerpomp
De Keller MV2 Plus impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
799,95
Bekijken
Gloria
Open Spuitlans messing
Open messing spuitlans voor het vloeiend aanbrengen van impregneer op gevel of vloer.
Gloria
Knijpkraan messing
Messing knijpkraan passend op alle gloria 3-8 Liter drukspuiten.
KellerMV
Jerrycan Impregneerpomp
De jerrycan impregneerpomp kan gemonteerd worden op iedere can. En is daardoor veelzijdig te gebruiken. Standaard geleverd met 5 meter slang en spuitpistool.
306,85
Bekijken
Gloria
Vernevel Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
KellerMV
Revisieset MV2 / MV7 pomp
Revisieset voor Keller MV2 / MV7 pomp.
Gloria
Hobby 100 Handspuit
Gloria - Hobby 100 - een krachtige nevelspuit met een inhoud van 1,3 liter.
Gloria
Vlakstraalsproeier
Te gebruiken in combinatie met verlengstuk of open spuitlans
KellerMV
Verlengslang 25 meter
De Keller MV Verlengslang is een oplosmiddel bestendige slang van 25 meter met koppelingen die passen op de Keller MV Pompen.
151,50
Bekijken
Bekijk onze drukspuiten.

123impregneer drukspuiten en accessoires

Bekijk onze drukspuiten. Deze drukspuiten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, van een gloria prima 3 en 5 tot een elektrische keller mv7 pomp. Onze drukspuiten leveren we kant-en-klaar en kun jij in verschillende situaties toepassen. De drukspuiten zijn van sterkte kwaliteit en zijn makkelijk mee te werken.

Waar kan ik een drukspuit op toepassen?

De verschillende drukspuiten zijn perfect voor het opbrengen of overpompen van vloeistoffen onder lage druk. Denk aan impregneer, reiniging en andere vloeistoffen.

Advies bij drukspuiten?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste product voor jouw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!