Acties

Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Is jouw gevel al eens geïmpregneerd of weet je het niet zeker? Ventosil TK8 oplosmiddelhoudend impregneermiddel (1, 5 of 10L). Ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€47,07
Bekijken
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 (1, 5, 10 of 20L) - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Voor de eerste keer impregneren van een muur.

Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
€48,66
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
1, 5, 10 of 20L. Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
€45,07
Bekijken
Ventosil
Crème impregneercrème
Ventosil Crème (4,5, 9 of 20 kilo) is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
€87,54
Bekijken
Prochemko
Prevosil GB Impregneer crème 10 Kilo
Prevosil GB impregneer crème (10 kilo) is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a. vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
€244,25
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L)! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
€51,38
Bekijken
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 oplosmiddel houdend gevelimpregneer is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal. Weet je niet zeker of je gevel al eens geïmpregneerd is? Kies dan TK8.
€26,51
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK6 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€24,45
Bekijken
Ventosil
Impregneer doe het zelf pakket
Het impregneer doe het zelf pakket is een pakket met hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. Meer info? Zie hier onder!
€88,87
Bekijken
Ventosil
Gevel Her-impregneer pakket TK6
Het gevel Her-impregneer pakket met Ventosil TK6 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning opnieuw kan impregneren.
€97,80
Bekijken
Ventosil
Gevelimpregneer pakket TK8
Het gevelimpregneer pakket met daarin Ventosil TK8 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn woning kan impregneren. TK8 is perfect voor gevels die al eerder geïmpregneerd zijn of waarvan je het niet zeker weet!
€102,94
Bekijken
Ventosil
Buitenmuur impregneer pakket - WB8
Het buitenmuur impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
€100,89
Bekijken
Prochemko
Easy-Wax R Pakket
Easy-Wax R Pakket reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
€31,32
Bekijken
Ventosil
Gevelimpregneer pakket - WB8
Het gevel impregneer pakket met daarin Ventosil WB8 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn nog niet eerder behandelde buitenmuur kan impregneren.
€100,89
Bekijken
Ventosil
Dakimpregneer pakket - Dak10
Het Dakimpregneer pakket met daarin Ventosil Dak10 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn dak kan impregneren.
€128,69
Bekijken
-35%
Rust-oleum Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Rust-oleum
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Laatste voorraad! Pegakote Epoxy Vloercoating (4 of 15 kilo) voor binnen is zeer duurzame vloerverf op waterbasis. Geschikt voor garages, magazijnen, showrooms, gangen, werkplaatsen etc.
€127,34 €82,77
Bekijken
Super prof
Voeg gereedschap set
Gereedschap set voor het voegen van gevels. Ook zeer handig het herstellen van voegwerk.
€66,90
Bekijken
-10%
Rust-oleum Dakcoating Dac Hydro Plus Dakpannen rood(15L)
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus Dakpannen rood(15L)
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
€338,96 €305,00
Bekijken
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
De spuitflacon (1 liter) Ventosil WB8 - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - is zeer geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal. Voor de eerste keer impregneren.
€20,85
Bekijken