Bekijk onze overige producten.

Van handschoenen tot mondkapjes en van spuitlans tot spiraalanker; op deze pagina vind je al onze producten die niet onder één specifieke categorie in onze webshop passen.

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Basisset scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in jouw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
128,74
Bekijken
Gloria
Prima 3/5 met open spuitlans
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met open spuitlans is de perfecte drukspuit voor het vloeiend impregneren van gevels en vloeren.
Gloria
Prima 3/5 vernevelspuit
De Gloria Prima 3/5 drukspuit met vernevel spuitlans is de bekendste drukspuit van Nederland. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit het perfecte gereedschap voor iedere klus.
ABC Adamas
Spiraal Ankers
Spiraal ankers van RVS Inox voor het herstellen van scheuren in uw gevel en het voorkomen van ergere schade in de toekomst. Ook voor het achteraf aanbrengen van lateien.
ABC Adamas
Steen reparatie mortel - per kleur
De ABC Ademas steenreparatiemortel in 9 kleuren is uiterst geschikt voor het herstellen van beschadigingen aan natuur- en bakstenen, het opvullen van scheuren en het repareren van boorgaten
ABC Adamas
Steenpasta set - 8 kleuren steen reparatie
Steen reparatie mortel set voor het repareren van boorgaten en beschadigingen aan stenen.
102,47
Bekijken
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels (4 kilo)
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
Ventosil
Poly BT Ankerlijm (300ml)
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
Gloria
Verlengstuk messing
Het Gloria messing verlengstuk is te gebruiken voor het verlengen van de spuitlans op de Gloria Prima 5 en andere rugspuiten van Gloria. Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 cm.
ABC Adamas
Scheurherstel Kalk Mortel (10 kilo)
Scheurherstel mortel voor het aanbrengen van spiraalankers RVS 316 in kalkhoudende ondergronden.
Gloria
Open Spuitlans messing
Open messing spuitlans voor het vloeiend aanbrengen van impregneer op gevel of vloer.
Weber
Webersys Pakket - badkamer afdichting (4 kilo)
webersys pakket is een alles-in-1 pakket voor het afdichten van natte ruimtes. Het afdichtpakket bevat webersys coat en een webersys band voor een volledige bescherming tegen vochtschade onder de tegels.
KellerMV
2 Plus impregneerpomp
De Keller MV2 Plus impregneerpomp is een staande pompspuit met haspelhaken. De pomp is o.a. geschikt voor het aanbrengen van grondlagen & impregneren.
799,95
Bekijken
Weber Beamix
Weberfloor ton - vloer egalisatie (20 kilo)
Slijtvaste, zwaar belastbare, cement gebonden egalisatie mortel.
Weber Beamix
Weber prim vloer - vloerprimer (2,5L)
Weber prim vloer is een geconcentreerde vloerprimer; sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor het voorbereiden van houten, keramische, betonnen, cement- en calciumsulfaat gebonden ondergronden.
Gloria
Vlakstraalsproeier
Te gebruiken in combinatie met verlengstuk of open spuitlans
Weber Beamix
Webertile prim - Voor poreuze ondergronden
Weber tegelprimer (2,5 of 10L) is een tegelprimer voor zuigende ondergronden. De tegelprimer wordt gebruikt ter voorbereiding van het tegelen. De tegelprimer voor zuigende ondergronden kan zowel op binnen vloeren als binnenwanden worden toegepast.
Gloria
Vernevel Spuitlans messing
Messing spuitlans compleet met sproeikop passend op de Gloria Prima 5 en andere Gloria spuiten.
Weber Beamix
Weber Tegelprimer - voor niet poreuze ondergronden (5kg)
Weber Tegelprimer voor niet poreuze ondergronden is een universeel voorstrijkmiddel dat kwarts gevuld is. Perfect voor niet, matig en zwak zuigende ondergronden. De tegelprimer dient als voorbereiding voor het tegelen op wand of vloer.
Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip
Gloria
Prima 5 autopump set vernevelspuit
De Gloria Prima 5 autopump drukspuit werk op batterijen waardoor je continu kan sproeien zonder te hoeven pompen.
Weber Beamix
Weber Level - vloer egalisatie (4 kilo)
Weber Egalisatie is de vlakke basis voor iedere vloerafwerking.
KellerMV
Verlengslang 25 meter
De Keller MV Verlengslang is een oplosmiddel bestendige slang van 25 meter met koppelingen die passen op de Keller MV Pompen.
156,05
Bekijken
Portwest
Ademhalingsmasker FFP2
Het FFP2 Stof/Nevel Ademhalingsmasker is ontworpen voor applicaties bij stof nevels en vezels. Het masker kan gebruikt worden bij concentraties van smetstoffen tot 4 keer de WEL (maximale blootstelling werkplek).
Bekijk onze overige producten.

De overige producten in ons assortiment

Bekijk onze overige producten. Je vindt in ons aanbod verschillende artikelen, van een mondkapje tot scheurherstel producten, die kunnen bijdragen aan je klussen in en rond het huis. Ontdek bijvoorbeeld de vernevel spuitlans, de open spuitlans, de veiligheidsbrillen, handschoenen en andere hulpmiddelen.

Advies bij overige producten?

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste product voor jouw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar via de mail of telefonisch.

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!