Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor grotere projecten of heb je advies nodig? Denk aan het meedenken over een project om een gevel te renoveren, of het brandveilig maken van jouw bedrijfspand. Wij komen graag bij jou langs op locatie om advies te geven en beoordelen wat er nodig is om jouw omgeving te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt, kunnen wij je goed adviseren over de mogelijkheden. 

Lees snel verder om meer te lezen over het merk en de producten van 123impregneer of neem contact op voor specifieke vragen of een aanvraag.

123impregneer zakelijke markt

Productie van impregneermiddelen

In ons laboratorium zijn we constant bezig met het doen van onderzoek naar de beste oplossingen. Doordat wij al onze producten onderzoeken en analyseren, beschikken wij alleen over kwalitatief hoogwaardige en goedkope impregneermiddelen en -producten. Deze worden verkocht onder onze eigen merken Ventosil en Ventovlam. Onze producten bestaan enkel uit de beste A-merk grondstoffen, die ook door andere fabrikanten van impregneermiddelen worden gebruikt.

Doordat wij over onze eigen productie beschikken, werken wij zonder tussenhandelaren. Hierdoor kunnen we de producten voor een gangbare prijs aanbieden.

123impregneer.nl Zakelijke markt

Hoogwaardige bescherming

De focus van de werkwijze en producten is het oplossen van problemen met betrekking tot het reinigen en waterafstotend maken van bouwwerken en het verbeteren van brandwerendheid van materialen. Wij produceren en leveren specialistische producten waarmee we hoogwaardige bescherming bieden voor gevels, daken, beton en andere structuren.

Grote voorraad

Omdat wij onder andere onze eigen producten ontwikkelen en rechtstreeks verkopen, beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij projecten en grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. We zijn daardoor al jaren een betrouwbare partner voor Thermo Solutions, Stad Brugge (BE) en Resco Gevelrenovatie & Isolatie. 

Ben je op zoek naar reinigingsmiddelen, brandvertragers of coatings? Ook dan ben je bij 123impregneer aan het juiste adres! We hebben het gehele jaar door grote voorraden in ons magazijn in Ruurlo staan, zo zijn onze artikelen vaak direct beschikbaar voor je!

123impregneer zakelijke markt

Grotere hoeveelheden nodig?

Ook daar is aan gedacht. Naast de kleine liter verpakkingen hebben we ook bijvoorbeeld impregneermiddel in 1000 liter verpakkingen. Heb je een groot project waarvoor je grote hoeveelheden nodig hebt? Speciaal daarvoor maken wij een prijs op maat. Geïnteresseerd? Neem dan contact op. 

Zoals je ziet zijn de prijzen van onze producten op de webshop inclusief BTW. Voor ondernemers werken wij natuurlijk met prijzen exclusief BTW. Indien voorradig kunnen wij ook grote aantallen snel bij je afleveren. 123impregneer levert hierbij in Nederland, België en Duitsland, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wie zijn onze zakelijke klanten?

Onze impregneer-, brand- en reinigingsproducten worden overal gebruikt:

  • Bouwbedrijven en aannemers
  • Gevelrenovatie- en onderhoud
  • Isolatiebedrijven
  • Hotels
  • Bloemenzaken
  • Schoonmaakbedrijven
  • Schilders

Advies op locatie

Heb je een specifiek vraagstuk? Ben je bijvoorbeeld bezig met een project om een gevel te renoveren? Wij komen graag bij jou langs op locatie om advies te geven. We beoordelen wat er nodig is om een gevel weer als nieuw te krijgen of te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals graffiti en weersomstandigheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen of andere producten uit ons assortiment, zoals reinigingsmiddelen, brandvertragers en coatings. Met 30 jaar ervaring in de branche, kunnen wij je goed adviseren voor het middel dat het beste past bij jouw situatie. 

Telefoon: +31573 795 264
Mail: [email protected]

123impregneer zakelijke markt