Neem ook eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen.

Klachtafhandeling

Indien je een klacht hebt, neem per mail of telefonisch contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren. Binnen de genoemde termijn reageren wij inhoudelijk uiterlijk 14 dagen na de klacht. Je kunt bij ons een klacht indienen over zowel een product als over onze dienstverlening.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie

Naast de wettelijke garantie bieden wij jou 10 jaar verkopersgarantie op werking van de Ventosil gevel impregneerproducten, mits op de juiste wijze verwerkt. Daarbij heb je 30 dagen bedenktijd. Deze garantie doet niets af aan de hieronder vermelde wettelijke garantie. Dus de 10 jaar garantie die op de productpagina's wordt benoemd, betreft de verkopersgarantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Op alle gevel impregneerproducten bieden wij, 123impregneer.nl 10 jaar garantie mits op de juiste wijze verwerkt. Indien het product binnen de garantieperiode zijn werking verliest wordt dezelfde hoeveelheid product nogmaals kosteloos verstrekt.

Neem contact op

Contactgegevens

123impregneer.nl
Adres De Vente 1E
Postcode 7261 ST
Plaats Ruurlo
Land Nederland
Telefoon +31(0)573-795264
E-mail [email protected]
KVK nummer K.v.k. 77439732
btw-nummer BTW NL003194932B01