Persoonlijke Bescherming

Op zoek naar persoonlijke beschermingsmiddelen voor tijdens je DIY klussen? Je vindt ze in onze webshop. Bekijk het aanbod hieronder.

Lees meer arrow_downward_alt
Veiligheidsbril
De Veiligheidsbrill biedt een geweldige bescherming en comfort. Verder is de bril gemaakt van impact resistent polycarbonaat.
€7,95
Bekijken
Handschoenen
De Nitrosafe Chemische Handschoen is bestendig tegen chemicaliën en is voorzien van een extra textuur voor verbeterde grip
€4,19
Bekijken
Portwest
Ademhalingsmasker FFP2
Het FFP2 Stof/Nevel Ademhalingsmasker is ontworpen voor applicaties bij stof nevels en vezels. Het masker kan gebruikt worden bij concentraties van smetstoffen tot 4 keer de WEL (maximale blootstelling werkplek).
€5,10
Bekijken
Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van een mondkapje tot een veiligheidsbril. Onze beschermingsmiddelen zijn in verschillende situaties toe te passen. En dat raden we dan ook aan! Onder andere tegen chemische en irriterende stoffen wil je jouw huid en ogen beschermen. Vergeet de beschermingsmiddelen dan ook niet.

Advies bij persoonlijke bechermingsmiddelen?

Geen zorgen! Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Met jaren ervaring en hulp die altijd voor je klaarstaat, weet jij binnen de kortste keren wat je waarvoor nodig hebt. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!