Vernis

Het is de onzichtbare beschermlaag voor je oppervlakken: vernis. De chemische stof houdt allerlei vuil tegen, zodat jouw huis en tuin beschermd blijven. Bekijk ons aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Rust-oleum
Polycoat 2K Heavy Duty Vernis 1 liter
Transparante beschermende 2K polyurethaan deklaag (1L) op waterbasis voor gebruik op hout, beton en oude verflagen. Zeer slijtvast, vergeelt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
€57,60
Bekijken
Vernis

Vernis is de onzichtbare beschermlaag

Vernis is een chemische stof die over verf of materiaal wordt aangebracht, met als doel de invloeden van weer, licht, vocht en schimmels te verminderen. Een beschermlaag dus voor je oppervlakken! Met onze vernis middelen kun je jouw hout, beton en 'oude' verflagen een langer leven geven. Het is slijtvast, vergeelt niet en kan bovendien zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bescherm je meubels, kozijnen, trappen of andere plekken in en rond je huis tegen schade met vernis van 123impregneer!

Het voordeel van vernis van 123impregneer

  • Transparant mat of glans;
  • Voor particulier en zakelijk gebruik;
  • Voor horizontaal en verticaal gebruik;
  • Zeer slijtvast;
  • Gemakkelijk te reinigen;
  • Scherpe prijs, hoge kwaliteit.

Advies op maat!

Advies nodig over het gebruik van vernis? Is het wel de juiste soort coating voor jouw situatie? Laat ons weten waar je over twijfelt of advies over zoekt, we helpen graag! Contact opnemen kan altijd via de mail ([email protected]) en tijdens werktijd ook telefonisch. Op zoek naar een how-to over onze vernis? Neem eens een kijkje tussen onze blogs!