Voorstrijk

Van plan om te schilderen? Breng eerst een laag voorstrijk aan, dat heft de zuigende werking van de muur of ander oppervlak op. Daardoor gebruik je minder (muur)verf en krijg je een mooier eindresultaat. Bekijk ons aanbod hier!

Lees meer arrow_downward_alt
Weber
OGV - fixeer voor poederige ondergronden (5L)
Ondergrondversterker - diepgrondeer voor het versterken van niet samenhangende ondergronden.
€30,95
Bekijken
Weber Beamix
Webertile prim - Voor poreuze ondergronden
Weber tegelprimer (2,5 of 10L) is een tegelprimer voor zuigende ondergronden. De tegelprimer wordt gebruikt ter voorbereiding van het tegelen. De tegelprimer voor zuigende ondergronden kan zowel op binnen vloeren als binnenwanden worden toegepast.
€23,10
Bekijken
Weber Beamix
Weber prim vloer - vloerprimer (2,5L)
Weber prim vloer is een geconcentreerde vloerprimer; sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor het voorbereiden van houten, keramische, betonnen, cement- en calciumsulfaat gebonden ondergronden.
€53,95
Bekijken
Weber
Diepgrond - transparante fixeer voor metselwerk
Diepgrond (5 Liter) - fixeer voor het versterken van korrelige en stoffige wanden.
€10,95
Bekijken
Weber Beamix
Weber Level - vloer egalisatie (4 kilo)
Weber Egalisatie is de vlakke basis voor iedere vloerafwerking.
€11,95
Bekijken
Weber
Webersys Pakket - badkamer afdichting (4 kilo)
webersys pakket is een alles-in-1 pakket voor het afdichten van natte ruimtes. Het afdichtpakket bevat webersys coat en een webersys band voor een volledige bescherming tegen vochtschade onder de tegels.
€74,95
Bekijken
Weber Beamix
Weber Tegelprimer - voor niet poreuze ondergronden (5kg)
Weber Tegelprimer voor niet poreuze ondergronden is een universeel voorstrijkmiddel dat kwarts gevuld is. Perfect voor niet, matig en zwak zuigende ondergronden. De tegelprimer dient als voorbereiding voor het tegelen op wand of vloer.
€66,95
Bekijken
Voorstrijk

Voorstrijk van 123impregneer.nl 

123impregneer.nl beschikt over verschillende voorstrijkmiddelen. Al onze voorstrijkmiddelen hebben de eigenschap om de ondergrond van jouw schilder- of tegelwerk te versterken en verzadigen; voor een optimaal eindresultaat. De voorstrijkmiddelen zorgen ervoor dat sterk zuigende of gladde ondergronden, zoals gipsplaten, gasbeton, klinkers en bakstenen, minder opnemen en beter hechten. Binnen én buitenshuis! 

De voorstrijk middelen van 123impregneer.nl bieden: 

  • Een diep indringend vermogen;
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden;
  • Een goede ondergrond om op verder te werken.

Hechtmiddel gebruiken als ondergrond 

Minimaliseer de porositeit, versterk en verbeter de hechting van oppervlakken met onze voorstrijk. Breng het middel al met een kwast, roller of spuit, totdat de ondergrond verzadigd is. Na het drogen kun jij door met het schilderen van het oppervlak, wat dankzij het hechtende vermogen van de middelen een stuk gemakkelijker zal gaan. Ga voor het beste resultaat bij je schilderproject met voorstrijk.

Kies advies en hulp bij vragen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Zonder tussenhandelaren, dus onze producten hebben aantrekkelijke prijzen. Dankzij onze jarenlang opgedane ervaring kunnen wij gemakkelijk adviseren over het beste middel voor jouw kwestie. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of opmerkingen, wij helpen graag! 

Telefoon: +31 (0) 573-795264

E-mail: [email protected]