Dakcoating

Bekijk ons aanbod dakcoatings en ontdek de voordelen hieronder!

Lees meer arrow_downward_alt
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus (15L)
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
€338,96
Bekijken
Dakcoating

Dakcoating uitzoeken bij 123impregneer.nl

Ontdek de verschillende soorten coating voor daken die we in ons assortiment hebben. Middelen voor het vernieuwen en beschermen van dakpannen en voor ultieme corrosiebescherming. Voor daken die verouderd zijn, toe zijn aan een nieuwe of opgefriste kleur of veel te verduren krijgen. Geef jouw dak weer een frisse uitstraling en een boost in bescherming. Ontdek alle verschillende dakcoating artikelen en ga de volgende dag nog aan de slag!

Waar kan ik de dakcoating voor gebruiken?

Onze dakcoating kun je onder andere inzetten op:

  • Terracotta dakpannen
  • Betonnen dakpannen
  • Metalen daken
  • De meeste bitumen daken

Advies over Dakcoating

Weet je nog niet welk type dakcoating geschikt is voor jou en je dak? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefonisch, wij helpen u dan verder. Doordat wij de meeste gevallen al jarenlang voorbij zien komen, kunnen wij vrijwel altijd direct het juiste advies geven. Zo ben jij snel geholpen. Kijk voor voorbeelden in gebruik van de dakcoating tussen onze blogs

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!