Waterbasis

Impregneermiddel op waterbasis beschermt je gevel tegen invloeden van buitenaf, waaronder water en algen. Bekijk hier ons aanbod van deze water gedragen middelen en ontdek de impregneer zonder oplosmiddelen.

Lees meer arrow_downward_alt
-15%
Ventosil WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 (1, 5, 10 of 20L) - het gevelimpregneermiddel op waterbasis - voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Voor de eerste keer impregneren van een muur.

Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
€48,66 €41,36
Bekijken
Waterbasis

Water gedragen impregneermiddelen

Impregneermiddel op waterbasis is minder schadelijk voor het milieu dan impregneermiddel op oplosmiddelbasis. Bovendien is de kans op vlekken of verkleuringen op omliggend materiaal kleiner met dit middel. Ben jij op zoek naar impregneermiddel op waterbasis? 123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten goedkope, watergedragen impregneermiddelen. 

Deze waterbasis impregneermiddelen:

  • Hebben een diep indringend vermogen;
  • Zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen; 
  • Laten bij het aanbrengen geen kleur achter. 

Zelf impregneermiddel op waterbasis gebruiken

Het impregneren met waterbasis impregneer is vriendelijk voor jou en je omgeving, doordat deze geen oplosmiddelen bevat. Dit impregneermiddel kan aangebracht worden op verticale wanden of gevels van beton en/of metselwerk en op natuursteen of sierbeton. De impregneermiddelen zijn regenvast na uitharding, verminderen uittreding van zouten, zijn dampdoorlatend en stoten naast water en vuil mos en algen af.

Wil jij zelf aan de slag met impregneermiddel op waterbasis? Lees dan onze blogs, ontdek hoe je dit correct doet en profiteer van onze tips. Lees alles over het impregneren van gevels na het voegen, het behandelen van een vochtige muur of hoe je zelf je gevel impregneert.

Advies bij watergedragen impregneermiddelen

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze watergedragen impregneermiddelen. We adviseren je op basis van jouw situatie het beste impregneermiddel en zijn elke dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264. Stuur jij liever een mailtje? Dat kan naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!