Kunststof en Aluminium reinigen en beschermen

Bekijk ons aanbod kunststof en aluminium reinigers en beschermers en geef je huis een complete opknapbeurt met de juiste producten! Vandaag besteld = Morgen in huis; particulier en zakelijk!

Prochemko
Easy-Wax R Kunststof bescherming
Easy-Wax R reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
25,95
Prochemko
Easy-Wax R Pakket
Easy-Wax R Pakket reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
28,95
Prochemko
Vetclean Foam - vet, olie en roetreiniger
Lost vet en vuil snel op. Reinigingsfoam voor vet- en roetvlekken op onder andere onbehandeld hout, wanden, vloeren, vensterbanken en machines. Snel, effectief en schuimend.
13,95
Prochemko
Alurex Speciaal Aluminium en RVS reiniger - 1 liter
Alurex Speciaal is zeer geschikt voor het reinigen van aluminium en rvs.
35,95
Prochemko
Vanex - ontvetter voor gecoate oppervlakken en glas - 2,5 Liter
Vanex is een geconcentreerde sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
56,66
Prochemko
Sticker-ex - 0,5 Liter Spray
Zeer effectieve verwijderraar voor stickers en lijmresten met een plakvrij resultaat!
38,75
Kunststof en Aluminium reinigen en beschermen

Aluminium en kunststof reinigen en beschermen

Oppervlakken van kunststof en aluminium reinigen en beschermen doe je met de producten van 123impregneer. Denk aan reinigers voor kunststof kozijnen of aluminium plaatwerk. Bekijk hier ons aanbod conserveringswaxen, ontvetters, reinigers en beschermmiddelen. Onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Ervaar onze reinigers zelf en ontdek het voordeel

Onze aluminium en kunststof reinigers en beschermers zijn bedoeld voor de zakelijke en de particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Voor een scherpe prijs, geniet je met deze middelen van verschillende voordelen:

  • Oppervlakken glanzen weer en zijn beschermd;
  • Eenvoudig aan te brengen;
  • Biologisch afbreekbaar;
  • Bestand tegen UV-straling.

Advies bij reinigers en beschermers voor kunststof en aluminium?

Wij helpen je graag wanneer je op zoek bent naar hulp of advies! Lees onze blogs voor tips en handleidingen, ontdek de specificaties van de producten of neem contact met ons op voor een direct antwoord op je vraag. Dat laatste kan via de mail ([email protected]) en telefonisch +31 (0)573-795264.

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!