Kunststof en Aluminium reinigen en beschermen

Bekijk ons aanbod kunststof en aluminium reinigers en beschermers en geef je huis een complete opknapbeurt met de juiste producten! Vandaag besteld = Morgen in huis; particulier en zakelijk!

Lees meer arrow_downward_alt
Prochemko
Easy-Wax R Kunststof bescherming 1 Liter
Easy-Wax R 1 liter reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
€26,73
Bekijken
Prochemko
Easy-Wax R Pakket
Easy-Wax R Pakket reinigt en beschermt kunststof en andere gecoate oppervlakken. Maak kennis met deze sterke kunststof bescherming. 
€29,82
Bekijken
Prochemko
Vetclean Foam - vet, olie en roetreiniger
Lost vet en vuil snel op. Reinigingsfoam (0,5, 1 of 5L) voor vet- en roetvlekken op onder andere onbehandeld hout, wanden, vloeren, vensterbanken, kachelruiten en machines. Snel, effectief en schuimend.
€14,37
Bekijken
Prochemko
Kuraltex NL320 - geconcentreerde reiniger voor o.a. Zonnepanelen
Geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen, ideaal voor frequent onderhoud van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden, zonnepanelen, blank en geanodiseerd aluminium.
€24,66
Bekijken
Prochemko
Alurex Speciaal Aluminium en RVS reiniger 10 Liter
Alurex Speciaal is zeer geschikt voor het reinigen van aluminium en rvs.
€205,95
Bekijken
Mavro International
Silicone Remover - siliconen verwijderaar
Silicone Remover is een oplosmiddelhoudende verwijderaar voor siliconen besmetting en andere siliconenresten.
€38,69
Bekijken
Kunststof en Aluminium reinigen en beschermen

Aluminium en kunststof reinigen en beschermen

Oppervlakken van kunststof en aluminium reinigen en beschermen doe je met de producten van 123impregneer. Denk aan reinigers voor kunststof kozijnen of aluminium plaatwerk. Bekijk hier ons aanbod conserveringswaxen, ontvetters, reinigers en beschermmiddelen. Onze producten zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. 

Ervaar onze reinigers zelf en ontdek het voordeel

Onze aluminium en kunststof reinigers en beschermers zijn bedoeld voor de zakelijke en de particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Voor een scherpe prijs, geniet je met deze middelen van verschillende voordelen:

  • Oppervlakken glanzen weer en zijn beschermd;
  • Eenvoudig aan te brengen;
  • Biologisch afbreekbaar;
  • Bestand tegen UV-straling.

Advies bij reinigers en beschermers voor kunststof en aluminium?

Wij helpen je graag wanneer je op zoek bent naar hulp of advies! Lees onze blogs voor tips en handleidingen, ontdek de specificaties van de producten of neem contact met ons op voor een direct antwoord op je vraag. Dat laatste kan via de mail ([email protected]) en telefonisch +31 (0)573-795264.

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!