Optrekkend vocht behandelen

Heb jij last van optrekkend vocht thuis? Vocht kan veel schade aanbrengen, aan je huis én je gezondheid. Het is dus belangrijk om dit optrekkend vocht te behandelen! Hoe je dat doet en welke producten je nodig hebt vind je op deze pagina.

Lees meer arrow_downward_alt
Weber
Weberad Amirol - waterdichte mortel toevoeging (2,5L)
Toeslagstof voor het waterdicht maken van mortels, voor binnen en buiten, wanden en vloeren.
€24,95
Bekijken
Weber
Weberdry Bitumen Latex - Duurzame waterdichting
weberdry bitumen latex is een bitumen latex op waterbasis voor duurzame waterdichting van onder meer pleisterwerk, metselwerk, beton, gipsplaten, staal en hout.
€73,63
Bekijken
Ventosil
OV80 Gel (600ml)
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil OV80 Gel!
€51,45
Bekijken
Lege Kitkokers
Lege kitkokers voor onder andere toepassing met verkiezelingsvloeistof, het injecteren van holle ruimtes, vloeren en kleine mallen, etc. Geleverd inclusief spuitmond en plunjer.
€23,17
Bekijken
Optrekkend vocht behandelen

Optrekkend vocht behandelen met de juiste producten

123impregneer.nl beschikt over een boorgaten systeem waarmee jij optrekkend vocht kunt behandelen. Zo kun je de kant-en-klare Ventosil OV80 gel toepassen op elke muur om met optrekkend vocht af te rekenen. Dit en onze andere middelen voorkomen het optrekken van water vanuit de bodem voor onder andere hardstenen, natuurstenen, klinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten optrekkend vocht behandelen. Bekijk ons hele aanbod hierboven.

Gebruik onze producten voor:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Een blijvende oplossing voor optrekkend vocht;
  • Bescherming voor een aantrekkelijke prijs.

Hulp en advies bij optrekkend vocht

Als fabrikant en leverancier voor de zakelijke en particuliere markt, aanwezig in Nederland, België en Duitsland, helpen wij je graag met het beste advies bij problemen in en rondom je huis. Met producten van hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen, vrijblijvend advies en een oplossing voor elk probleem, ben je ook bij optrekkend vocht aan het juiste adres bij 123impregneer.nl. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of via de mail [email protected].