Zelfklevende beschermfolie

Zelfklevend beschermfolie om je omgeving te beschermen tijdens elke klus. Van gevelreiniging en stukadoorswerk tot schilderklussen. Bekijk het aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Kip
313 - Zelfklevende Beschermfolie Transparant
Met zelfklevende beschermfolie kunt u uw kozijnen, vloeren en andere oppervlakken beschermen tegen schade en vuil bij werkzaamheden. Voor een professionele bescherming!
€27,28
Bekijken
Mavro International
Peelguard - vloeibaar folie
Peelguard vormt na het drogen een duurzame, transparante folie die eenvoudig van de ondergrond te verwijderen is.
€33,90
Bekijken
Kip
313 - Zelfklevende Beschermfolie Groen
Deze zelfklevende, groene beschermfolie is voor de bescherming tijdens schilder-, stukadoorswerk en gevelreiniging. Voor een professionele bescherming.
€27,28
Bekijken
Kip
Afdekzeil LDPE
Afdekzeil LPDE 4x5 Meter voor het afdekken van straatwerk, meubels en vloeren.
€4,54
Bekijken
Zelfklevende beschermfolie

Zelfklevend beschermfolie voor vloeren, kozijnen en ramen

Heb je bescherming nodig voor je vloeren, kozijnen, ramen of andere oppervlakken tijdens het schilderen? Met onze afdekfolie heb je altijd het juiste folie voor de klus! De perfecte bescherming tegen schade en vuil bij werkzaamheden. Deze producten zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen zodat je altijd het juiste folie hebt.

Toepassing en voordelen van onze folies

Onze folies zijn te gebruiken voor het beschermen van uw vloeren, kozijnen en ramen. Wij leveren aan zakelijke gebruikers en particulieren, voor een scherpe prijs! 

  • Professionele bescherming;
  • Inzetduur tot wel 3 weken;
  • Voor binnen en buiten gebruik;
  • Verschillende breedtes beschikbaar.

Advies bij de aankoop van afdekfolie

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze producten. Aan de hand van onze ervaring die wij jarenlang hebben opgedaan, weten wij altijd het beste product voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail [email protected] of telefonisch +31 (0)573-795264, of kijk tussen onze blogs voor tips en handleidingen! 

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!