RVS en Glas reinigers

Verwijder lijmresten en stickers of vette vlekken van je RVS en glazen oppervlakken met onze speciale reinigers, specifiek ontworpen voor dit doel. Bekijk het aanbod!

Prochemko
Grafitex 3 - Graffiti verwijderaar voor plexiglas - 10 Liter
Graffitiverwijderaar voor graffiti op basis van inkten en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden als plexiglas, lexaanglas en kunststof.

Meer info? Zie hieronder!
301,25
Prochemko
Vanex - ontvetter voor gecoate oppervlakken en glas - 2,5 Liter
Vanex is een geconcentreerde sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
56,66
Prochemko
Sticker-ex - 0,5 Liter Spray
Zeer effectieve verwijderraar voor stickers en lijmresten met een plakvrij resultaat!
38,75
RVS en Glas reinigers

Reinigers voor RVS en Glas

Bekijk hier ons aanbod RVS- en glasreinigers. Perfect voor het ontvetten van gecoate oppervlakken zoals voertuigen, wegenbouwmachines en kassen in de tuinbouw. Ook voor het polijsten van glas of RVS ben je bij 123impregneer.nl aan het juiste adres.

De voordelen van onze RVS- en glasreinigers

  • Makkelijk te verwerken;
  • Verschillende hoeveelheden;
  • Geringe milieubelasting;
  • Laat geen strepen achter-;
  • Verwijderd hardnekkige vervuiling succesvol.

Neem contact met ons op bij vragen

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze in RVS- en glasreinigers. Bekijk de blogs die wij geschreven hebben over dit onderwerp of neem contact met ons om je vragen direct te stellen. We helpen graag en vrijblijvend! Of het nu gaat om het maken van een keuze of een vraag over gebruikswijzen. We zijn bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].