Anti-graffiti impregneer

Gevels, muren en daken worden niet alleen aangetast door invloeden van de natuur, maar ook door vandalisme. Bescherm je gebouw tegen graffiti en posters met onze anti-graffiti impregneermiddelen. Voor het beschermen tegen en verwijderen van graffiti.

Lees meer arrow_downward_alt
Prochemko
B-Wax - 5 Liter - Anti-grafitti (5L)
Nagenoeg onzichtbare en milieuvriendelijke anti-graffiti en anti-poster coating op basis van natuurlijke wassen.

Geschikt voor alle ondergronden die bestand zijn tegen water van min. 60°C.

Meer info? Zie hier onder!
€157,83
Bekijken
Prochemko
Topper Gel - Graffiti verwijderaar voor steen (10L)
Gebruiksvriendelijke pasteuze graffiti reiniger voor verwijderen van bekladding, inkt en verf op poreuze ondergronden.

Meer info? Zie hier onder!
€266,94
Bekijken
Anti-graffiti impregneer

Sterke anti-graffiti impregneermiddelen

Bij 123impregneer.nl beschikken we over verschillende soorten anti-graffiti impregneermiddelen. Deze sterke beschermingsmiddelen worden kant-en-klaar geleverd, zijn eenvoudig in gebruik en hebben een langdurige bescherming als gevolg. De anti-graffiti impregneermiddelen beschermen gevels, daken en muren onder andere tegen vlekken en aantasting als gevolg van ongewenste kunstwerken op je gebouw.

Wat zijn de voordelen van anti-graffiti impregneer?

Wij leveren impregneermiddelen voor de zakelijke en de particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. We werken zonder tussenhandelaren en kunnen onze prijzen daardoor scherp en aantrekkelijk houden. Bovendien bieden onze producten: 

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Verschillende manieren om graffiti te verwijderen

Er zijn verschillende manieren en materialen waarmee je graffiti kan verwijderen. Zo heb je een coating, remover en speciale verwijderaar voor het verwijderen van graffiti op steen. 

Anti-graffiti coating

Met de watergedragen transparante anti-graffiti coating kun je gebruiken om graffiti te verwijderen op licht zuigende minerale ondergronden. Onder ander erg handig wanneer het gaat om het reinigen van gevels en stadsbescherming. De voordelen van de coating zijn dat graffiti eenvoudig verwijderd kan worden als de muur ermee is behandeld. Daarnaast werkt de coating waterafstotend. 

Graffiti remover

Removex Green is een zeer intensief en snel werkende afbijt- en graffiti verwijderaar. Deze formule in gelvorm is effectiever dan zijn vloeibare alternatieven en verwijdert daarnaast ook lijmresten en alle verftypen (zelfs 2K verven).

Graffiti verwijderen op steen

Moet je graffiti verwijderen van steen? Gebruik dan daarvoor de Topper Gel van Prochemko, een speciale graffiti verwijderaar voor steen. Deze Topper Gel is geschikt voor bijna alle graffiti en bekladding van poreuze ondergronden zoals steen. De gel wordt vooral gebruikt door gevelreinigers, maar is ook erg makkelijk zelf toe te passen door doe-het-zelvers.

Advies bij anti-graffiti impregneermiddelen

Op zoek naar dé manier om je gebouw te beschermen tegen ongewenste kunstenaars? Bij 123impregneer.nl hebben we het aanbod dat al jouw problemen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Met jaren van ervaring helpen wij graag bij het uitzoeken van het juiste middel voor jouw situatie en om al je vragen te beantwoorden. Kunnen wij helpen? 

Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Impregneermiddel voor iedere klus

Bij 123impregneer.nl vind je het juiste impregneermiddel voor iedere klus. Naast het verwijderen van graffiti kan je namelijk ook andere oppervlakken beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk aan het impregneren van jouw huis, zoals het impregneren van het dak of het impregneren van een gevel. Ook hebben we impregneer voor specifieke materialen. Denk aan speciale impregneer voor onderdelen van hout of beton.