Brandvertragers

De beste manier om brand te voorkomen? Onze brandvertragers helpen de veiligheid van jou en de mensen om je heen te waarborgen tijdens festivals, concerten, beurzen, tentoonstellingen en natuurlijk: Kerst! Bekijk het aanbod.

Lees meer arrow_downward_alt
Ventovlam
Combi - Brandvertragende Spray - 1 jaar werking!
Ventovlam Combi (1,5, 10 of 20L) is een brandvertragend impregneermiddel voor o.a gordijnen, hout, riet & papier. Voorkom brand!
€105,56
Bekijken
Ventovlam
T - Brandvertragende Spray - 3 maanden werking!
Ventovlam-T (1,5, 10 of 20L) is brandvertragend impregneermiddel voor tijdelijke toepassingen zoals beurzen en festivals. Voorkom brand!
€133,38
Bekijken
Ventovlam
X-MAS Impregneermiddel - Brandvertrager voor Kerstartikelen
Ventovlam is een brandvertragend impregneermiddel voor kerstbomen, kersttakken en andere decoratie. Voorkom brand!
€77,82
Bekijken
Brandvertragers

Brandvertragers van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten brandvertragers. Ons Ventovlam brandvertragend impregneermiddel is een kant-en-klare brandvertrager voor toepassingen zoals tentoonstellingen, beurzen, festivals en concerten. Daarnaast is het product ook erg gebruikelijk voor in huis, bijvoorbeeld voor gordijnen, meubels, planten en/of synthetische decoratiestoffen. Oftewel, voor zowel binnen- als buitenshuis erg toepasbaar, waarmee de kans op brand aanzienlijk verkleind wordt!

Dit zijn de voordelen van onze brandvertragers 

Zowel de zakelijke als de particuliere markt van Nederland, België en Duitsland kan terecht bij ons. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De Brandvertragende impregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • De hoogst haalbare scores bij testen;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij brandvertragers

Weet je niet goed welk brandvertragend impregneermiddel je nodig hebt, of in welke hoeveelheid? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze brandvertragende impregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je het beste middel voor jouw situatie adviseren. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)573-795264 of stuur een mail naar [email protected].