Coating en verf

Coating voor je dak, een transparante beschermlaag voor over hout of een waterproof gevelverf, bij 123impregneer hebben we verschillende coatings en verf voor verschillende doeleinden. Bekijk het aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Rust-oleum
Polycoat 2K Heavy Duty Vernis 1 liter
Transparante beschermende 2K polyurethaan deklaag (1L) op waterbasis voor gebruik op hout, beton en oude verflagen. Zeer slijtvast, vergeelt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
€57,60
Bekijken
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus Dakpannen rood(15L)
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
€338,96
Bekijken
-35%
Rust-oleum Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Rust-oleum
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Laatste voorraad! Pegakote Epoxy Vloercoating (4 of 15 kilo) voor binnen is zeer duurzame vloerverf op waterbasis. Geschikt voor garages, magazijnen, showrooms, gangen, werkplaatsen etc.
€127,34 €82,77
Bekijken
Coating en verf

Coating en verf bij 123impregneer

Op zoek naar coating of verf? Bekijk bovenstaande producten en ontdek de veelzijdige resultaten die je kunt behalen door een oppervlak te coaten of verven! Onze coating en verf is in verschillende varianten te verkrijgen, van een siliconen emulsievef tot epoxy vloer coatings. Wel geldt voor al onze producten dat ze kant-en-klaar zijn en in verschillende situaties toe te passen. 

Ervaar de voordelen van onze coating en verf

  • Langdurige bescherming voor verschillende ondergronden;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Scherp geprijsd, hoge kwaliteit;
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden.

Coating voor beton en als anti-graffiti

De Polycoat 2K Heavy Duty Vernis is een coating die je op meerdere manieren kan gebruiken. Deze is daardoor extra handig! De transparante deklaag op waterbasis kan gebruikt worden op hout, beton en oude verflagen. De coating is enborm handig als sealer voor beton voor het verminderen van stof en eenvoudigere reiniging, als anti-graffiti coactin, maar ook als deklaag voo reerder geschilderde oppervlakken!

Speciale coating voor het dak

Wil je jouw dakpannen vernieuwen en beschermen? Gebruik hiervoor dan deze coating. Dak coating Dav Hydro Plus is weersbestendig, ademend, elastisch, eenvoudig aan te brengen en combineert een mooi uiterlijk met een langdurig glansbehoud.De coating wordt veel gebruikt door coatingsbedrijven, maar kun je ook gemakkelijk zelf aanbrengen.

Advies nodig bij het uitzoeken van je producten?

Geen zorgen! We helpen graag vrijblijvend en voor niets met het uitzoeken van het product dat je zoekt. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch, leg je situatie uit en we vinden samen een oplossing. Wil je liever eerst zelf op zoek, maar kom je er niet uit met alleen de productomschrijvingen? Kijk eens tussen onze blogs, daar hebben we voor bijna elk product wel een pagina geschreven! 

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!