Coating en verf

Coating voor je dak, een transparante beschermlaag voor over hout of een waterproof gevelverf, bij 123impregneer hebben we verschillende coatings en verf voor verschillende doeleinden. Bekijk het aanbod!

Rust-oleum
Polycoat 2K Heavy Duty Vernis
Transparante beschermende 2K polyurethaan deklaag op waterbasis voor gebruik op hout, beton en oude verflagen. Zeer slijtvast, vergeelt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
55,93
Rust-oleum
Dakcoating Dac Hydro Plus - 15 liter
Dakcoating Dac Hydro-Plus is een Flexibele en duurzame watergedragen acrylaatcoating voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. Meer info? Zie hier onder!
329,08
-20%
Rust-oleum Super Hechtprimer
Rust-oleum
Super Hechtprimer
Deze Super Hechtprimer heeft een uitstekende hechting op gladde, dichte ondergronden.
63,49 50,79
-20%
Rust-oleum Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Rust-oleum
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen
Pegakote Epoxy Vloercoating voor binnen is zeer duurzame vloerverf op waterbasis. Geschikt voor garages, magazijnen, showrooms, gangen, werkplaatsen etc.
127,34 101,87
-20%
Rust-oleum UW400  Anti-slip - 0,75 kilo
Rust-oleum
UW400 Anti-slip - 0,75 kilo
Deze UW400 anti-slip is ter verhoging van de slijtvastheid en grip van vloercoating.
12,95 10,36
Coating en verf

Coating en verf bij 123impregneer

Op zoek naar coating of verf? Bekijk bovenstaande producten en ontdek de veelzijdige resultaten die je kunt behalen door een oppervlak te coaten of verven! Onze coating en verf is in verschillende varianten te verkrijgen, van een siliconen emulsievef tot een epoxy vloer coatings. Wel geldt voor al onze producten dat ze kant-en-klaar zijn en in verschillende situaties toe te passen. 

Ervaar de voordelen van onze coating en verf

  • Langdurige bescherming voor verschillende ondergronden;
  • Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;
  • Scherp geprijsd, hoge kwaliteit;
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden.

Advies nodig bij het uitzoeken van je producten?

Geen zorgen! We helpen graag vrijblijvend en voor niets met het uitzoeken van het product dat je zoekt. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch, leg je situatie uit en we vinden samen een oplossing. Wil je liever eerst zelf op zoek, maar kom je er niet uit met alleen de productomschrijvingen? Kijk eens tussen onze blogs, daar hebben we voor bijna elk product wel een pagina geschreven! 

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!