Crème impregneer

Impregneermiddel nodig voor die lastig te bereiken plekken bij je gevel, bijvoorbeeld rondom de kozijnen? Gevelcreme biedt de oplossing. Bekijk ons aanbod hier!

Lees meer arrow_downward_alt
-15%
Ventosil Crème impregneercrème
Ventosil
Crème impregneercrème
Ventosil Crème (4,5, 9 of 20 kilo) is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
€87,54 €74,41
Bekijken
-15%
Prochemko Prevosil GB Impregneer crème 10 Kilo
Prochemko
Prevosil GB Impregneer crème 10 Kilo
Prevosil GB impregneer crème (10 kilo) is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a. vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
€244,25 €207,61
Bekijken
Crème impregneer

Gevel impregneercreme

Gevelcreme impregneer is gemakkelijk en gecontroleerd aan te brengen op lastige plekken. Denk aan vensterbanken, trapvormige gevels en andere uitstulpingen of hoeken. Het dikke impregneermiddel is uitermate geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton. Het heeft een diep indringend vermogen en is aan te brengen met een verfroller, kwast of spuit voor een nauwkeurige behandeling. 123impregneer.nl beschikt over twee verschillende gevelcrème impregneer van het merk Prochemko en Ventosil.

Deze crème impregneermiddelen:

  • Zijn door de substantie makkelijk om mee te werken;
  • Zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen;
  • Laten bij het aanbrengen geen kleur achter.

Zelf impregneercrème op je gevel gebruiken

Het crème gevelimpregneermiddel is op basis van silaan-siloxaan, speciaal ontworpen voor de toepassing op lastiger te bereiken baksteen, kalkzandsteen en beton. Het is regenvast na uitharding, vermindert uittreding van zouten aanzienlijk, is dampdoorlatend en algen en moswerend. Het product is vrij van oplosmiddelen en is pasteus.

Zelf gevelcrème aanbrengen? Wij leggen in deze blog uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Advies bij gebruik van onze gevelcreme

Ga jij aan de slag met gevelcreme of kom je zelf niet uit de keuze tussen de verschillende middelen? We helpen je graag, in beide gevallen! Leg ons jouw situatie voor en wij raden direct het beste middel aan. Of het nu inderdaad gevelcreme is, of toch impregneermiddel op oplosmiddel of waterbasis. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of via de mail op [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!