Oplosmiddel basis

Impregneermiddel op oplosmiddel basis is ideaal voor reeds geïmpregneerde gevels. Wil jij jouw gevel een nieuwe beschermlaag geven? Bekijk hier het aanbod van deze middelen!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Is jouw gevel al eens geïmpregneerd of weet je het niet zeker? Ventosil TK8 oplosmiddelhoudend impregneermiddel (1, 5 of 10L). Ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€47,07
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
1, 5, 10 of 20L. Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
€45,07
Bekijken
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarmn (2,5 of 25L) is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
€218,65
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L)! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
€51,38
Bekijken
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1L)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK6 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
€24,45
Bekijken
Oplosmiddel basis

Oplosmiddel houdende impregneermiddelen

Zoek jij het juiste impregneermiddel voor jouw al eerder geïmpregneerde gevel? Impregneermiddelen op oplosmiddelbasis zijn ideaal voor deze gevels, waterbasis impregneermiddel heeft in deze situatie geen effect. Bekijk onze oplosmiddel houdende gevelimpregneermiddelen. De impregneermiddelen zijn van hoge kwaliteit en zijn gemakkelijk aan te brengen met een spuit of impregneerpomp.

Deze oplosmiddelbasis impregneermiddelen: 

  • Hebben een diep indringend vermogen;
  • Zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen;
  • Laten bij het aanbrengen geen kleur achter. 

Zelf oplosmiddel houdend impregneermiddel gebruiken

Wanneer je een gevel wilt impregneren die al eerder geïmpregneerd werd is oplosmiddel houdend impregneermiddel de juiste keuze. De gevelimpregneermiddelen kunnen aangebracht worden op verticale vlakken, daarom zijn ze perfect voor jouw gevel van beton, metselwerk of natuursteen.  Door het aanbrengen van deze impregneer wordt het indringen van water en vuil voorkomen bij alle natuur en hardstenen, kunststeen, niet geglazuurde tegels, klinkers en baksteen voor zowel binnen als buitenshuis.

Wil jij zelf aan de slag met impregneermiddel op oplosmiddel basis? Lees dan onze blogs, ontdek hoe je dit correct doet en profiteer van onze tips. Lees alles over bakstenen impregneren, buitenmuren impregneren en zelf je gevel hydrofoberen.

Advies bij oplosmiddel houdende impregneermiddelen

Kunnen wij je helpen met het kiezen van jouw oplosmiddel houdend impregneermiddel? Met jarenlange ervaring helpen wij je graag en adviseren wij gemakkelijk het juiste middel voor jouw situatie. Laat het ons weten via de mail ([email protected]) of bel naar +31 (0) 573-795264.

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!