Biologisch impregneermiddel

De Ventosil Bio 10 impregneermiddelen zijn afbreekbaar oplosmiddel houdend. Deze middelen zijn de enige toekomstbestendige, duurzame alternatieven voor conventioneel oplosmiddelhoudend impregneer. Bekijk het aanbod!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L)! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
€51,38
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Beton impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Beton impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L). Vrijwel geurloos beton impregneer voor binnen en buiten. Op basis van biologisch afbreekbaar oplosmiddel.
€67,71
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel (1, 5, 10 en 20L). Verminderd de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
€60,08
Bekijken
Biologisch impregneermiddel

Biologisch impregneermiddel kopen bij 123impregneer.nl

Ben jij op zoek naar een middel om jouw gevel, dak of beton jarenlang in topconditie te houden, zónder een grote, negatieve impact op het milieu? Ontdek dan het nieuwste impregneermiddel: Ventosil Bio 10! De verschillende biologische impregneermiddelen bieden maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil. Of je het nu toepast op je dak, je betonnen vloer of tegels, of je gevel; na het aanbrengen ontstaat een waterafstotende, onzichtbare en dampdoorlatende beschermlaag, 

Het biologisch impregneermiddel van Ventosil is de eerste in Nederland. Speciaal ontwikkeld samen met Shell Nederland en Brenntag, in de hoop een toekomstbestendig product te kunnen leveren aan de (professionele) gebruiker. Tegelijkertijd mocht het biologisch impregneermiddel in kwaliteit niet onderdoen voor conventioneel oplosmiddel houdend impregneer, het doel was zelfs een beter product neer te zetten. Bekijk het aanbod in onze webshop en bescherm delen van jouw huis tegen water en vuil! 

Ervaar zelf de voordelen van Bio 10

De Ventosil Bio 10 producten van 123impregneer.nl zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5, 10, 20, 25, 200 en 1000 liter. Bovendien kunnen we de middelen leveren in swap body bulk containers. Daarmee bieden we producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Bio 10 biedt;

  • Een toekomstbestendige oplossing dankzij biologisch afbreekbaar oplosmiddel;
  • Een vrijwel geurloze behandeling door afwezigheid van vluchtige stoffen;
  • Een kleurloze beschermlaag tegen water en vuil;
  • Een hoger vlampunt, waardoor het veiliger is om mee te werken; 

Meer weten over deze producten?

Bij 123impregneer helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes in je aanschaf. Is Bio 10 het juiste product voor jou, of kun je toch beter kijken tussen onze gevelcreme, impregneer op waterbasis of conventionele middelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren wij je graag! Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of via onze mail [email protected].

Neem ook gerust bij vragen, voor informatie of prijzen contact met ons op!