Dakimpregneer

Bescherm jouw dak tegen vuil en de invloeden van het weer met dak impregneermiddelen. Breng een beschermende laag aan over de dakpannen en geniet van 10 jaar minimale schade door water en vuil. Bekijk ons aanbod hier!

Lees meer arrow_downward_alt
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 (1, 5, 10 of 20L) is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
€72,92
Bekijken
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Voor het water- en vuilafstotend maken van gebakken dakpannen en leien gebruik je Ventosil Dak10 dak impregneermiddel (1, 5, 10 of 20L). Het is bovendien alg en mos werend.
€72,61
Bekijken
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel (1, 5, 10 en 20L). Verminderd de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
€60,08
Bekijken
Ventosil
Dakimpregneer pakket - Dak10
Het Dakimpregneer pakket met daarin Ventosil Dak10 bevat de belangrijkste hulpproducten waarmee iedereen zijn dak kan impregneren.
€128,69
Bekijken
Dakimpregneer

Dak impregneermiddelen van kwaliteit

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten impregneermiddel voor het beschermen van jouw dak. De kwalitatief hoogstaande middelen worden kant-en-klaar geleverd. Je hoeft zelf niks toe te voegen, maar kunt direct aan de slag! Wanneer de dakimpregneermiddelen op de juiste wijze aangebracht worden, wordt een dak tien jaar lang beschermd tegen het indringen van water en vuil.

Heb jij een dak met betonnen, keramische of gebakken dakpannen, singels of leien? Dan ben je bij 123impregneer.nl aan het juiste adres. Onze middelen:

  • Hebben een diep indringend vermogen;
  • Beschermen het dak voor een periode van 10 jaar;
  • Worden kant-en-klaar geleverd;
  • Zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden;
  • Zijn kleurloos.

Ons aanbod voor jouw dak: Dak10 en Dak25

Onder ons aanbod dakimpregneermiddelen vallen Ventosil Dak10 en Dak25. Beide middelen zijn uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van jouw dak. Om een dak van betonnen dakpannen lang mee te laten gaan kun je kiezen voor Ventosil Dak25. Voor een dak van gebakken dakpannen, singels en leien is Ventosil Dak10 een goede keuze. 

Kunnen wij je helpen?

Kom je niet uit de keuze tussen onze dakimpregneermiddelen? Weet je niet zeker of een dakimpregneermiddel dat is wat jij nodig hebt of kunnen wij met een ander vraagstuk helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dankzij onze jarenlange ervaring komen we samen vaak snel tot het juiste antwoord! Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 573-795264 of via de mail [email protected].