ABC Adamas

ABC Adamas
Steen reparatie mortel - per kleur
De ABC Ademas steenreparatiemortel in 9 kleuren is uiterst geschikt voor het herstellen van beschadigingen aan natuur- en bakstenen, het opvullen van scheuren en het repareren van boorgaten
€22,61
Bekijken
ABC Adamas
Spiraal Ankers
Spiraal ankers van RVS Inox voor het herstellen van scheuren in uw gevel en het voorkomen van ergere schade in de toekomst. Ook voor het achteraf aanbrengen van lateien.
€10,29
Bekijken
ABC Adamas
Diamantschijf voegenfrees
Professionele kwaliteit diamantschijven voor diverse haakse slijpers en sleuvenzagen.
€56,84
Bekijken
ABC Adamas
Steenpasta set - 8 kleuren steen reparatie
Steen reparatie mortel set voor het repareren van boorgaten en beschadigingen aan stenen.
€102,47
Bekijken
ABC Adamas
Scheurherstel Kalk Mortel (10 kilo)
Scheurherstel mortel voor het aanbrengen van spiraalankers RVS 316 in kalkhoudende ondergronden.
€72,05
Bekijken
ABC Adamas
MortelPistool
Mortelpistool voor het aanbrengen van kalkmortel bij scheurherstel.
€83,39
Bekijken
ABC Adamas

ABC Adamas - powered by totalwall:

De producten van ABC Adamas zijn speciaal ontwikkeld voor het herstellen van muren. Zo kunnen de producten van ABC Adamas worden toegepast  voor scheurherstel, constructief herstel en spouwmuur verankering. De uitgebreide lijn aan producten biedt u voor bijna ieder probleem een oplossing. 

De producten van ABC Adamas worden al vele jaren toegepast in onder andere aardbevingsgebieden zoals de provincie groningen.

Waarom kiezen wij voor ABC Adamas?

We hebben als 123impregneer.nl gekozen voor het aanbieden van de producten van ABC Adamas omdat zij met hun expertise een professionele productlijn hebben ontwikkeld met vele toepassingen in het herstellen van gevels en verbindingen.

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze herstelproducten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor grotere projecten dan kunnen wij ook een adviseur voor u inschakelen die op locatie komt om u van het juiste advies te voorzien.