Vloertegel impregneer

Ventosil
V9 Vlekstop - Vloerimpregneermiddel
Ventosil V9 vlekstop is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van travertin, marmer, natuur- en betonsteen en keramische tegels.
75,95
Ventosil
V9 Vlekstop - Vloerimpregneermiddel Spuitflacon (1 liter)
De spuitflacon (1 liter) Ventosil V9 vlekstop is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van travertin, marmer, natuur- en betonsteen en keramische tegels.
27,95
Vloertegel impregneer

Vloertegel impregneermiddel van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over een zeer goed Vloertegel impregneermiddel. Onze Ventosil Vloertegel impregneer is een kant-en-klare impregneermiddel voor vloertegels. Deze vloertegel impregneer voorkomt het indringen van water en vuil voor alle soorten Travertin, marmer, natuurstenen en keramische vloertegels ; voor binnen!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De impregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij vloertegel impregneermiddel

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze vloertegel impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].