Aanrechtblad impregneer - waterafstotend

Ventosil
Protector B Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad op waterbasis. Voorkom blijvende vlekken met Protector B.
€39,95
Aanrechtblad impregneer - waterafstotend

Aanrechtblad Impregneer van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een zeer goed Aanrechtblad impregneermiddel. Onze Ventosil Protector-B impregneer is een kant-en-klare impregneermiddel voor aanrechtbladen. Deze aanrechtblad impregneer voorkomt het indringen van water en vuil voor Betonnen aanrechtbladen.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De impregneermiddelen van Ruchem BV bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij aanrechtblad impregneermiddel

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze aanrechtblad impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].