Aanrechtblad impregneer - waterafstotend

-10%
Ventosil Aanrechtblad impregneer pakket
Ventosil
Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel op waterbasis voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad. Voorkom blijvende vlekken met Protector B en houd uw aanrechtblad langer mooi.
44,95 40,45
Aanrechtblad impregneer - waterafstotend

Aanrechtblad Impregneer van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over een zeer goed aanrechtblad impregneermiddel. Onze Ventosil Protector-B impregneer is een kant-en-klare impregneermiddel voor aanrechtbladen. Deze aanrechtblad impregneer voorkomt het indringen van water en vuil voor Betonnen, Composieten en natuursteen aanrechtbladen.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daardoor zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De impregneermiddelen van 123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij aanrechtblad impregneermiddel

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze aanrechtblad impregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].