Bedrijfsnaam 123impregneer.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0573-795 264
Postadres:

De Vente 1E
7261 ST Ruurlo

K.v.k en BTW

K.v.k. 77439732
BTW NL003194932B01

 

Klachtafhandeling

Indien u een klacht heeft, neem per mail of telefonisch contact met ons op. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren, Uiterlijk 14 dagen na de klacht. Binnen de genoemde termijn reageren wij inhoudelijk. U kunt bij ons een klacht indienen over zowel een product als over onze dienstverlening.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Garantie

Naast de wettelijke garantie bieden wij u 10 jaar verkopersgarantie op werking van de ventosil gevel impregneerproducten, mits op de juiste wijze verwerkt. Daarbij heeft u 30 dagen bedenktijd. Deze garantie doet niets af aan de hieronder vermelde wettelijke garantie. Dus de 10 jaar garantie die op de productpagina's wordt benoemd, betreft de verkopersgarantie.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Op alle gevel impregneerproducten bieden wij, 123impregneer.nl 10 jaar garantie mits op de juiste wijze verwerkt. Indien het product binnen de garantieperiode zijn werking verliest wordt dezelfde hoeveelheid product nogmaals kosteloos verstrekt.