Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
19 Jan 2022

Vloeren ontvetten

Vloeren ontvetten, hoe ga ik het best te werk?

Olie spetters tijdens het koken, bodylotion resten en andere vervuiling op je vloer, het kan dagelijkse kost zijn in een druk huishouden. Vaak kun je met regelmatig een doek over de vloer jouw vloeren wel schoonhouden. Maar wat doe je als je een hardnekkige vetvlek op je vloer krijgt en deze niet wegkrijgt? Of wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht of huurt en de vorige bewoner schoonmaken niet zo nauw nam? Na het lezen van deze blog, onze tips en het nalopen van ons stappenplan weet jij hoe je jouw vloer kunt ontvetten en blinkt de vloer weer als (n)ooit tevoren! 

Ga direct door naar:

 

Dit heb je nodig voor het ontvetten van je vloeren

Voor het reinigen van hardnekkige vervuiling raden wij Faber Extreem Ontvetter aan. Deze alkalische ontvettende reiniger is ideaal voor het intensief reinigen van hardnekkige vervuiling op alle oppervlakken. Zelfs voor vervuiling op de meest poreuze oppervlakken zoals marmer is dit middel geschikt.

De Extreem Ontvetter van Faber kan worden gebruikt met reguliere reinigingsartikelen, zoals een borstel, vlakmop en zelfs eenschijfsmachine of schrobmachine.

Faber Extreem Ontvetter is jouw oplossing voor extreem vuil. Een schone vloer die er weer als nieuw uitziet, daar gaan we voor! 


Faber Extreem Ontvetter

  • Veelzijdig en geschikt voor verschillende materialen;

  • Direct klaar voor gebruik na verdunning;

  • Dieptewerking. Weekt vervuiling los;

  • Actieve reiniging van het hoogste niveau;

  • Effectief, maar vriendelijk voor materialen en voegen;

  • Uitstekende werking tegen inloopvervuiling;

  • Toepasbaar binnen- én buitenshuis!

 

Vloeren ontvetten in 5 simpele stappen

Gebruik de Faber Extreem Ontvetter alleen bij temperaturen tussen de +5 en +30°C. Verwijder voor je begint losse vervuiling van je vloer met een bezem of stofzuiger. Zorg verder dat het oppervlak droog is en de aangrenzende oppervlakken afgeschermd/beschermd zijn. Is dit het geval? Dan kun je beginnen!

Stap 1. Verdun het de Extreem Ontvetter met schoon water. Doe afhankelijk van de vervuiling 1 deel product op 1 tot 10 delen water in een emmer. 

Stap 2. Test jouw schoonmaakmiddel op een klein deel van het oppervlak, het liefst op een onopvallende plek. Gaat het goed? Ga dan door naar stap 3. Gaat het niet goed, dan kun je nu nog kiezen voor een sterker verdund middel. 

Stap 3. Breng het product aan op de gehele vloer en schrob het oppervlak. 

Stap 4. Laat het product 10 tot 20 minuten inwerken, blijf tussentijds schrobben.

Stap 5. Verwijder het product na de behandeling volledig en grondig van het oppervlak. Spoel na met een ruime hoeveelheid schoon water. Herhaal de behandeling bij onvoldoende resultaat. 

 

Je vloer is nu weer klaar om in gebruik te nemen! Houd de vloer na behandeling schoon met een geschikt product, zoals Faber Vloeronderhoud. Is de vloer schoon, maar kunnen de voegen nog wel wat liefde gebruiken? Probeer dan Faber Voegenreiniger eens. 

 

Wij helpen je graag!

Ga je aan de slag met het ontvetten van je vloeren? Bij vragen over bijvoorbeeld de toepasbaarheid op jouw specifieke vloertype of andere onderzekerheden helpen wij je graag. Laat het ons weten via de mail of telefonisch, dan helpen wij je verder!

Bel+31573 795 264

Mail[email protected]