Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Nov 2023

Je kerstboom impregneren voor een veilige kerst

Kerst is voor iedereen een drukke tijd. Het kerstdiner voorbereiden, cadeaus halen en niet te vergeten: de aankleding van jouw huis. Een kerstboom hoort er natuurlijk bij om het plaatje compleet te maken. Eén ding dat wij je aanraden niet te vergeten, is het impregneren van je kerstboom. Door je kerstboom te impregneren verklein je de kans op brand met kerst enorm! Met een relatief kleine investering voor een brandvertragende spray heb jij al een veilig kerst. 

Ga direct door naar:

 

Waarom het verstandig is jouw kerstboom te impregneren?

Wellicht sta je er niet ieder jaar bij stil, maar ook jouw kerstboom kan vlam vatten. Natuurlijke kerstbomen zijn van hout en brandgevaarlijk. Wist je dat kerstbomen in openbare ruimtes om die reden verplicht geïmpregneerd moeten worden met brandvertragende spray? Waarom zou je dan ook niet jouw eigen kerstboom impregneren. Alles voor de veiligheid. Wij raden het dan ook aan om jouw kerstboom thuis te impregneren. Het impregneren van jouw kerstboom kan de kans op brand met kerst erg verkleinen.

Benieuwd naar het verschil tussen een geïmpregneerde kerstboom vs een niet geïmpregneerde kerstboom. Bekijk onderstaande video voor het resultaat!

 

Welk impregneermiddel heb ik nodig voor mijn kerstboom?

De kerstboom kan je impregneren met het X-MAS Impregneermiddel. Deze spray is op vrijwel alle materialen toe te passen, zowel binnen als buiten. Dus of je boom nou binnen of buiten staat, natuurlijk is of een kunstboom, met onze brandvertragende spray kun jij met een gerust hart de lichtjes aan doen.

 

Waarom zou ik mijn kerstboom impregneren?

Zoals we al eerder vertelden kan het impregneren van je kerstboom de kans op brand met kerst erg verkleinen. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar werkt het ook echt? Hieronder testen we brandvertragend impregneermiddel op kartonnen dozen. Bekijk het verschil en oordeel zelf!

 

Hoeveel impregneermiddel heb ik nodig?

De hoeveelheid impregneermiddel die nodig is voor het impregneren van je kerstboom is afhankelijk van de grootte van je kerstboom. Voor een kerstboom van een gemiddeld formaat is 1 liter impregneermiddel voldoende.

 

Met dit 4-stappenplan heb jij jouw kerstboom zo geïmpregneerd

Stap 1. Dek gladde materialen in de buurt af voor je begint met impregneren. Glad materiaal neemt de spray niet op en wanneer het middel op glas terecht komt ontstaat er uitslag.

Stap 2. Doe het impregneermiddel in een plantenspuit of Gloria Prima 5 en schud goed voor gebruik.

Stap 3. Benevel de kerstboom met impregneermiddel.

Stap 4. Spoel na gebruik de spuit goed door en laat de boom 6 uur drogen.

Succes en een fijne kerst!

 

Heb je nog vragen over het impregneren va jouw kerstboom?

Bij vragen kan altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0573-795264 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

De voordelen van 123Impregneer

  • Ma t/m vrij voor 15:00u besteld = morgen in huis!

  • Gratis verzending vanaf €35,-

  • 10 jaar garantie op de productwerking

  • 14 dagen bedenktijd

  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs!

  • Vrijblijvend, professioneel advies

  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

 

De mogelijkheden van impregneren binnen en buiten jouw huis

Naast jouw kerstboom kun je veel meer zaken binnen en buiten je huis impregneren. Denk bijvoorbeeld aan het impregneren van betontegels, of het impregneren van jouw gordijnen. Hoe je deze en meer zaken impregneert lees je in onze blog