Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Oct 2021

Gevelcrème aanbrengen

Gevelcrème aanbrengen: hoe, wat en waarom?

Is jouw gevel recentelijk opgeknapt of heb je net een huis gekocht en wil je het optimale uit het pand halen? Je gevel is in principe het visitekaartje van je huis, het eerste dat mensen zien als ze bij je aankomen. Dat moet in orde zijn! Het impregneren van gevels is geen onbekend fenomeen, maar hoe doe je dat als jouw gevel bestaat uit veel lastige hoeken, ramen en plekken?

Ga direct door naar:

De voordelen van het aanbrengen van gevelcrème

Het impregneren van je gevel is altijd een goed idee. Door een beschermende laag aan te brengen op je buitenmuren blijven deze langer mooi en verklein je de kans op waterschade aanzienlijk. De gevelcrème biedt als bijkomend voordeel dat lastige plekken op de gevel bereikt kunnen worden en met precisie behandeld. Handig dus voor de gevels met trappen, uitstekende stukken of vele ramen!

  • Het middel heeft een waterafstotende werking;

  • Vuil en vet heeft aanzienlijk minder kans om je gevel te vervuilen;

  • Je huis stijgt in waarde;

  • Je gevel blijft langere tijd mooi en stabel;

  • Met de crème kan ook op lastige plekken precies gewerkt worden.

 

Deze gevelcrème wil je aanbrengen

Wij raden de impregneercrème van Ventosil aan voor het impregneren van de gevel. Dit middel is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton. Na het aanbrengen van de crème ontstaat een waterafstotende, onzichtbare, damp doorlatende beschermlaag die alg en mos werend is. Het verbruik van het middel is ongeveer 200 gram per vierkante meter. 

 

Gevelcrème aanbrengen in 3 stappen

Wij raden aan het aanbrengen van gevelcrème door een professional te laten doen. Ga jij hiermee aan de slag? Doe dat dan wanneer de temperaturen boven de 5 graden liggen. Met dit handige stappenplan breng jij gevelcrème aan! 

Stap 1. Zorg dat de gevel schoon, droog en afgewerkt is;

Stap 2. Breng de crème aan met een kwast of roller;

Stap 3. Laat het middel circa 6 uur drogen en je gevel is weer 10 jaar beschermd!

 

Contact opnemen

Heb je na het lezen van deze blog vragen over het aanbrengen van gevelcrème of kunnen wij je met iets anders helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder! 

E-mail[email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264