Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Dec 2021

Cementsluier verwijderen

Cementsluier verwijderen: hoe lang wacht je?

Na het tegelen en voegen van jouw nieuwe badkamervloer, keukenvloer, terras of andere ruimte zullen de tegels bedekt zijn met cementsluier. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het verwijderen van deze cementsluier, omdat het steeds lastiger wordt om te verwijderen. Je hebt de optie om deze taak uit te besteden aan reinigingsspecialisten, maar dat hoeft niet. Je kunt het ook zelf doen! 

In deze blog vertellen we wat je nodig hebt om cementsluier te verwijderen, hoe lang je moet wachten en hoe je te werk gaat!

 

Ga direct door naar:

 

Dit heb je nodig voor het verwijderen van cementsluier

Faber Cementsluier verwijderaar voor tegels is een geconcentreerde, zuurhoudende reiniger. Het middel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van nieuw aangebracht tegelwerk met voegen op cementbasis. Deze cementsluier verwijderaar is ook effectief bij het verwijderen van kalkaanslag, salpeteruitslag en andere uitslag. Bovendien kan het middel ingezet worden voor het verwijderen van bouwvervuiling.

De Faber cementsluier verwijderaar kan binnen en buiten het huis toegepast worden op een ruime verscheidenheid van tegels, waaronder (maar niet uitsluitend) basaltina, cotto, graniet, kwarts agglomeraten, keramiek, leidsteen en terracotta. De cementsluier verwijderaar is veilig voor de kleur van het voegwerk en geeft de tegels het originele uiterlijk terug.

 

Het voordeel van Faber Cementsluier verwijderaar

Faber cementsluier helpt problemen op de lange termijn te voorkomen. Door een goede reiniging van nieuw aangebracht tegelwerk zullen oppervlakken minder snel vervuilen en zal residu van onderhoudsproducten minder snel opbouwen. Natuurlijk ziet je vloer er ook weer naar wens uit!

Faber Cementsluier verwijderaar is:

  • Effectief tegen vuil, vriendelijk voor de voeg;

  • Hoge kwaliteit reiniger;

  • Na verdunning direct klaar voor gebruik;

  • Veelzijdig product voor verschillende tegels en vervuiling.

 

Hoe lang moet ik wachten om cementsluier te verwijderen?

Heb jij of hebben professionals nieuw tegelwerk aangebracht in jouw huis? Door het voegwerk is waarschijnlijk een cementsluier verschenen over jouw tegels. Dat wil je natuurlijk niet, maar hoe verwijder je deze en wanneer kun je hiermee aan de slag? Het is belangrijk dat je wacht met het reinigen van nieuw aangebracht voegwerk tot het volledig is uitgehard. Verzeker jezelf ervan dat het oppervlak volledig schoon en droog is voordat je aan de slag gaat. Is het droog? Dan kun je beginnen met het verwijderen van de cementsluier! 

 

Stap 1. Heb je een vloerverwarming? Zet deze dan uit voordat je aan het werk gaat. 

Stap 2. Verdun 1 deel product op tot maximaal 10 delen water. 

Stap 3. Breng het product aan en schrob het oppervlak.

Stap 4. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken zonder dat het indroogt. Schrob tussentijds voor een beter resultaat. 

Stap 5. Na behandeling naspoelen en dweilen met voldoende water. Bij onvoldoende resultaat behandeling herhalen met een minder verdunde oplossing.

 

Wij helpen je graag!

Ga je aan de slag met het verwijderen van cementsluier? Bij vragen over bijvoorbeeld je tegels of het stappenplan kun je altijd bij ons terecht. Laat het ons weten via de mail of telefonisch, dan helpen wij je verder!

Telefoon+31573 795 264

E-mail[email protected]