Waterbasis

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€34,95
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Gratis verzending en morgen in huis!
€70,95
Ventosil
Monu-Dry bijenwas impregneer
Monu-Dry bijenwas impregneer voor monumenten is een waterafstotende impregnering die met heet water weer te verwijderen is. Hiermee lost u uw vochtprobleem op en blijft uw monumentale gevel behouden.
€64,95
Waterbasis

Watergedragen impregneermiddelen

Ruchem BV beschikt over verschillende soorten goedkope, watergedragen impregneermiddelen. Deze watergedragen impregneermiddelen hebben een diep indringend vermogen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen en laten bij het aanbrengen geen kleur achter.  

Toepassingen

Het impregneren met waterbasis impregneer is vriendelijker voor u en uw omgeving doordat deze geen oplosmiddelen bevat. 

Als onze watergedragen impregneermiddelen kunnen worden aangebracht op verticale wanden of gevels van beton en/of metselwerk, alsmede op natuursteen of op sierbeton. De impregneermiddelen zijn regenvast na uitharding, vermindert uittreding van zouten, is dampdoorlatend en stoot naast water en vuil ook mos en algen af.

Advies bij watergedragen impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze watergedragen impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!