Waterbasis

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
42,95
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Voor een beschermde gevel die langdurig mooi blijft. Gratis verzending en morgen in huis!
79,95
-17%
Ventosil Monu-Dry bijenwas impregneer
Ventosil
Monu-Dry bijenwas impregneer
Monu-Dry bijenwas impregneer voor monumenten is een waterafstotende impregnering die met heet water weer te verwijderen is. Hiermee lost u uw vochtprobleem op en blijft uw monumentale gevel behouden.
54,95 45,47
Waterbasis

Water gedragen impregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten goedkope, water gedragen impregneermiddelen. Deze water gedragen impregneermiddelen hebben een diep indringend vermogen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen en laten bij het aanbrengen geen kleur achter.  

Toepassingen

Het impregneren met waterbasis impregneer is vriendelijker voor u en uw omgeving doordat deze geen oplosmiddelen bevat. 

Al onze water gedragen impregneermiddelen kunnen worden aangebracht op verticale wanden of gevels van beton en/of metselwerk, alsmede op natuursteen of op sierbeton. De impregneermiddelen zijn regen vast na uitharding, verminderen uittreding van zouten, zijn dampdoorlatend en stoten naast water en vuil mos en algen af.

Advies bij watergedragen impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze watergedragen impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!