Textiel impregneermiddel

123impregneer.nl beschikt over hoogwaardige producten voor het waterafstotend maken van onder andere jassen, tenten, cabrio kappen, zeilen, kussens, paardendekens en nog veel meer! Bekijk het aanbod en ontdek de voordelen.

Lees meer arrow_downward_alt
Geen producten gevonden...
Textiel impregneermiddel

Textiel impregneermiddel van 123impregneer.nl

Textiel impregneer van 123impregneer.nl is speciaal ontwikkeld voor het afstotend maken van kleding zoals jassen, schoenen en skipakkken, maar ook stoffen producten zoals paardendekens, tentdoeken, bootkappen en cabrioletdaken. Het impregneermiddel is de perfecte bescherming voor regenachtige dagen of omgevingen met veel water. De middelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, van een handige spuitflacon van 1 liter tot een vat van 20 liter, waardoor het perfect is voor de zakelijke én particuliere markt. Met één spuitflacon kan 4 tot 8 vierkante meter aan stof waterafstotend gemaakt worden.

De voordelen van ons textiel impregneermiddel

Het textiel impregneer van 123impregneer.nl biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Verschillende hoeveelheden;
  • Doe-het-zelf gemak;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij textiel impregneermiddelen

Maak de juiste keuze in impregneermiddel voor je textiel. Neem gerust contact met ons op bij twijfel over het juiste middel, bij vragen of bij onzekerheid over het gebruik. Wij helpen je graag en zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected]