Impregneermiddelen

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Nieuw recept, nog betere kwaliteit!
42,95
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
34,95
Ventosil
Beton10 Beton impregneer
Beton10 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water en vuil afstotend maken van beton. Zeer sterke beschermlaag.
99,95
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is o.a. geschikt voor het water en vuil afstotend maken van betonnen dakpannen.
59,95
Ventosil
Crème impregneercreme
Crème is impregneercreme en geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
76,95
Ventosil
AG20 Anti Graffiti Impregneermiddel
Anti Graffiti is het impregneermiddel dat het verwijderen van Graffiti mogelijk maakt. Het beste Anti Graffiti impregneermiddel. Zeer milieu bewust.
73,49
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuil-afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
32,95
Ventosil
V9 Vlekstop - Vloerimpregneermiddel
Ventosil V9 vlekstop is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van travertin, marmer, natuur- en betonsteen en keramische tegels.
75,95
Ventosil
Beton40 Betonimpregneer
Ventosil Beton40 is impregneermiddel dat geschikt is voor het water en vuil afstotend maken van horizontaal en verticaal beton.
99,95
Ventosil
Protector B Aanrechtblad impregneer pakket
Waterafstotend impregneermiddel voor uw betonnen, composieten of granieten aanrechtblad op waterbasis. Voorkom blijvende vlekken met Protector B.
42,95
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Ventosil Dak10 dak impregneer is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van o.a. betonnen dakpannen, singels en leien. Alg- en mos werend.
59,95
-10%
Ventosil HI Houtimpregneermiddel
Ventosil
HI Houtimpregneermiddel
Ventosil HI is een waterwerend impregneermiddel voor hout. Dit middel is o.a. geschikt voor schuttingen, tuinmeubels en vlonders.
59,95 53,95
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
74,95
Lege Kitkokers
Lege kitkokers voor onder andere toepassing met verkiezelingsvloeistof, het injecteren van holle ruimtes, vloeren en kleine mallen, etc. Geleverd inclusief spuitmond en plunjer.
18,95
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
82,95
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Gratis verzending en morgen in huis!
79,95
Ventosil
OV80 Gel - 600 ML
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil OV80 Gel!
44,95
Ventosil
Voorstrijkmiddel
Geschikt voor het binnen- en buitenshuis voorstrijken van zuigende ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cementvloeren en meer!
32,49
Prochemko
B-Wax
Nagenoeg onzichtbare en milieuvriendelijke anti-graffiti en anti-poster coating op basis van natuurlijke wassen.

Geschikt voor alle ondergronden die bestand zijn tegen water van min. 60°C.

Meer info? Zie hier onder!
129,95
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
326,95
Ventosil
B50 Betonverharder
Ventosil B50 verhard, verdicht en beschermd beton.
69,95
Ventosil
Monu-AG bijenwas anti graffiti
Monu-AG bijenwas anti graffiti (anti klad) impregneer voor monumenten is een impregnering waar graffiti en posterlijm slecht op hecht.
69,95
Impregneermiddelen

Impregneermiddel van 123impregneer.nl

Het impregneermiddel van 123impregneer.nl beschikt over hoogwaardige kwaliteit, maar is voorzien van een scherpe prijs. Dat komt omdat wij niet werken met tussenhandelaren, maar wel beschikken over A-merk grondstoffen. Al ons impregneermiddel is professioneel ontwikkeld voor zowel de zakelijke- als particuliere markt.

Er zijn verschillende soorten impregneermiddelen op de markt. Zo kunt u gaan voor vloeibare impregneermiddelen of crèmes. Vloeistoffen hebben als voordeel dat deze snel te verwerken zijn. Crèmes trekken daarentegen weer iets dieper in doordat er sprake is van een langere standtijd.

Impregneermiddelen zijn te gebruiken voor het impregneren van verschillende soorten materialen, zoals:

 • Gevels en buitenmuren;
 • Daken, dakpannen en schoorstenen;
 • Beton en betonvloeren;
 • Aanrechtbladen;
 • Verschillende soorten stenen, natuurstenen en kalkzandstenen.
 • Hout

 

Wat is het verschil tussen coaten en impregneren?  

Het beschermen van materialen tegen water en vuil kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u er naast het impregneren voor kiezen om de materialen te coaten. Vaak wordt er gedacht dat impregneren en coaten hetzelfde inhoudt. Niet iets echter minder waar. Bij het impregneren van materialen brengt u een kleurloze beschermlaag aan op het materiaal. Deze trekt vervolgens in het materiaal en beschermt het. Een coating is wat anders, deze legt namelijk een laag op het materiaal en trekt er niet in.

Daardoor heeft impregneermiddel een aantal voordelen ten opzichte van een coating:

 • Bij coaten ademt het materiaal (vaak) niet meer. Dat zorgt ervoor dat de kwaliteit afneemt;
 • Impregneermiddel slijt minder snel dan coating;
 • Impregneermiddel is een stuk krasbestendiger dan coating;
 • Impregneermiddelen zijn een stuk goedkoper qua aanschaf.

Andere voordelen van impregneren zijn:

 • Makkelijke reiniging en onderhoud van de materialen;
 • De materialen slijten minder snel;
 • Het is mos- en algwerend;
 • Een kleurloze beschermlaag.

 

Gevelimpregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten impregneermiddelen voor de gevel. In ons assortiment vindt u zowel watergedragen, oplosmiddelhoudende als creme impregneringen. Deze impregneermiddelen voorkomen het indringen van vuil en water op alle soorten natuursteen, hardsteen enbakstenen. Bekijk het assortiment aan goedkope gevelimpregneermiddelen!

 

Dakimpregeneermiddelen

Speciale impregneermiddelen voor daken; u vindt ze in ons assortiment. Onze impregneermiddelen voor daken voor komen het indringen van water en vuil op betonnen, keramische en gebakken dakpannen. Ontdek ons aanbod aan impregneermiddelen voor dakpannen.

 

Anti-graffiti impregneermiddelen

Anti-graffiti impregneermiddelen zijn ontworpen voor het beschermen van uw gevels, daken en muren tegen onder andere vlekken en aantasting als gevolg van vandalistisch aangebrachte kunstwerken als graffiti. Bekijk onze scherp geprijsde anti-graffiti impregneermiddelen.

 

Beton impregneermiddelen

Sterke impregneermiddelen voor de bescherming van uw beton of betonvloer; u vindt ze bij ons. Onze betonimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water, vuil, olie en vet op betonnen ondergronden zoals vloeren. Daarnaast zijn de beton impregneermiddelen ook perfect te gebruiken het voor het impregneren van aanrechtbladen. Op deze manier houdt u uw aanrecht langer mooi en heel! Ervaar zelf onze Ventosil impregneermiddelen voor beton.

 

Meer weten over onze producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].