Weber Beamix

Weber Beamix
Voegmortel voor metselwerk (5 kilo)
Voegmortel voor het voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals keramische blokken, kalkzandstenen binnen, beton-stenen en blokken, steenstrips en natuursteen. Ook zeer geschikt voor het repareren van voegwerk.
€12,95
Bekijken
Weber Beamix
Cement (4 kilo)
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
€8,95
Bekijken
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels (4 kilo)
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
€13,29
Bekijken
Weber Beamix
Webertile prim - Voor poreuze ondergronden
Weber tegelprimer (2,5 of 10L) is een tegelprimer voor zuigende ondergronden. De tegelprimer wordt gebruikt ter voorbereiding van het tegelen. De tegelprimer voor zuigende ondergronden kan zowel op binnen vloeren als binnenwanden worden toegepast.
€23,10
Bekijken
Weber Beamix
Beton reparatie
Weber Beton reparatie is een veelzijdig toepasbare reparatiemortel voor het repareren van wanden en vloeren.
€10,49
Bekijken
Weber Beamix
Weberfloor ton - vloer egalisatie (20 kilo)
Slijtvaste, zwaar belastbare, cement gebonden egalisatie mortel.
€70,95
Bekijken
Weber Beamix
Metselmortel eco (5 kilo)
Weber Beamix Metselmortel eco is een duurzame metselmortel geschikt voor het metselen van dragend, niet dragend en waterkerend metselwerk.
€6,95
Bekijken
Weber Beamix
Weber Level - vloer egalisatie (4 kilo)
Weber Egalisatie is de vlakke basis voor iedere vloerafwerking.
€11,95
Bekijken
Weber Beamix
Weber prim vloer - vloerprimer (2,5L)
Weber prim vloer is een geconcentreerde vloerprimer; sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor het voorbereiden van houten, keramische, betonnen, cement- en calciumsulfaat gebonden ondergronden.
€53,95
Bekijken
Weber Beamix
Weber Tegelprimer - voor niet poreuze ondergronden (5kg)
Weber Tegelprimer voor niet poreuze ondergronden is een universeel voorstrijkmiddel dat kwarts gevuld is. Perfect voor niet, matig en zwak zuigende ondergronden. De tegelprimer dient als voorbereiding voor het tegelen op wand of vloer.
€66,95
Bekijken
Weber Beamix

Weber Beamix:

Weber beamix houdt niet van standaard. Ze zijn marktgericht, innovatief en kijken graaf vooruit naar wat de markt nodig heeft. Uitgegroeit van een klein bedrijf in eindhoven naar marktleider in mortels.

Waarom kiezen wij voor Weber Beamix?

We hebben als 123impregneer.nl gekozen voor het aanbieden van de producten van Weber beamix omdat zij als enige in nederland droge mortels aanbieden voor de Doe-het-Zelf-er. Kleine, handzame verpakkingen. De producten van weber beamix zijn geschikt voor kleine reparaties aan metselwerk en het bijwerken van voegwerk. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze herstelproducten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.