Weber Beamix

Weber Beamix
Voegmortel voor metselwerk
Voegmortel voor het voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals keramische blokken, kalkzandstenen binnen, beton-stenen en blokken, steenstrips en natuursteen. Ook zeer geschikt voor het repareren van voegwerk.
12,95
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
12,95
Weber Beamix
Weberfloor ton - vloer egalisatie - 20 kilo
Slijtvaste, zwaar belastbare, cement gebonden egalisatie mortel.
69,49
Weber Beamix
Cement 4 Kilo
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
7,95
-10%
Weber Beamix Snelcement
Weber Beamix
Snelcement
Weber Snelcement is een reparatiemortel met snelle verharding.
13,95 12,56
Weber Beamix
Weber Tegelprimer - voor niet poreuze ondergronden - 5 Kilo
Weber Tegelprimer voor niet poreuze ondergronden is een universeel voorstrijkmiddel dat kwarts gevuld is. Perfect voor niet, matig en zwak zuigende ondergronden. De tegelprimer dient als voorbereiding voor het tegelen op wand of vloer.
65,79
-10%
Weber Beamix Metselmortel eco
Weber Beamix
Metselmortel eco
Weber Beamix Metselmortel eco is een duurzame metselmortel geschikt voor het metselen van dragend, niet dragend en waterkerend metselwerk.
6,95 6,26
Weber Beamix
Weber prim vloer - vloerprimer - 2,5 Liter
Weber prim vloer is een geconcentreerde vloerprimer; sneldrogend, gemakkelijk aan te brengen en perfect voor het voorbereiden van houten, keramische, betonnen, cement- en calciumsulfaat gebonden ondergronden.
52,95
Weber Beamix
Webertile prim - Voor poreuze ondergronden
Weber tegelprimer is een tegelprimer voor zuigende ondergronden. De tegelprimer wordt gebruikt ter voorbereiding van het tegelen. De tegelprimer voor zuigende ondergronden kan zowel op binnen vloeren als binnenwanden worden toegepast.
23,10
Weber Beamix

Weber Beamix:

Weber beamix houdt niet van standaard. Ze zijn marktgericht, innovatief en kijken graaf vooruit naar wat de markt nodig heeft. Uitgegroeit van een klein bedrijf in eindhoven naar marktleider in mortels.

Waarom kiezen wij voor Weber Beamix?

We hebben als 123impregneer.nl gekozen voor het aanbieden van de producten van Weber beamix omdat zij als enige in nederland droge mortels aanbieden voor de Doe-het-Zelf-er. Kleine, handzame verpakkingen. De producten van weber beamix zijn geschikt voor kleine reparaties aan metselwerk en het bijwerken van voegwerk. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze herstelproducten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.