Ventovlam

Ventovlam
X-MAS Impregneermiddel - Brandvertrager voor Kerstartikelen
Ventovlam is een brandvertragend impregneermiddel voor kerstbomen, kersttakken en andere decoratie. Voorkom brand!
€77,82
Bekijken
Ventovlam
T - Brandvertragende Spray - 3 maanden werking!
Ventovlam-T (1,5, 10 of 20L) is brandvertragend impregneermiddel voor tijdelijke toepassingen zoals beurzen en festivals. Voorkom brand!
€133,38
Bekijken
Ventovlam
Combi - Brandvertragende Spray - 1 jaar werking!
Ventovlam Combi (1,5, 10 of 20L) is een brandvertragend impregneermiddel voor o.a gordijnen, hout, riet & papier. Voorkom brand!
€105,56
Bekijken
Ventovlam

Ventovlam - Een extra stukje veiligheid. 

Gecertificeerd:

Ventovlam is een brandvertrager die getest en gecertificeerd is om producten 20 seconden brandvertragend te maken. Nu lijkt dat niet zo veel, maar bij een beginnende brand maakt het een wereld van verschil.

Wat is dan dat verschil?

Het kan het verschil zijn tussen zelf kunnen blussen en de brandweer nodig hebben. Het liefst hebben we natuurlijk dat u niet voor deze keuze komt te staan. Maar ieder beetje dat we kunnen bijdragen aan een brandveilige omgeving is mooi meegenomen! we raden iedereen van harte aan om de ventovlam producten in te zetten bij het impregneren van bijvoorbeeld kerstbomen en gordijnen. 

Verplicht:

We zien ook steeds vaker dat brandvertragende impregnering verplicht word door overheden. Bijvoorbeeld decors op festivals en in het theater worden daarom vaak brandvertragend behandeld. 

Advies:

Voor advies over de juiste toepassing van deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected] of bel/ whatsapp: 0573 - 795264

Als u informatie wilt voor projecten dan kan onze adviseur voor u op locatie komen om u van het juiste advies te voorzien.