Gevel reparatie

ABC Adamas
Spiraal Ankers
Spiraal ankers van RVS Inox voor het herstellen van scheuren in uw gevel en het voorkomen van ergere schade in de toekomst. Ook voor het achteraf aanbrengen van lateien.
9,99
Ventosil
Basis set scheurherstel
Eenvoudig scheuren repareren in uw gevel met deze basis set inclusief spiraal ankers, lijmanker, voegspijker en instructies. Voor een compleet onzichtbare reparatie.
124,99
ABC Adamas
Steen reparatie mortel
De ABC Ademas steenreparatiemortel in 9 kleuren is uiterst geschikt voor het herstellen van beschadigingen aan natuur- en bakstenen, het opvullen van scheuren en het repareren van boorgaten
17,49
Weber Beamix
Voegmortel voor metselwerk
Voegmortel voor het voegen van metselwerk van bakstenen en metselstenen zoals keramische blokken, kalkzandstenen binnen, beton-stenen en blokken, steenstrips en natuursteen. Ook zeer geschikt voor het repareren van voegwerk.
12,95
Weber
Kleurstof voor Mortels
Duurzame inkleuring van mortels met Weber Kleurstof. Kleurecht, niet uit te spoelen en onder andere toegepast bij voegwerk en reparatiemortels.
16,99
Weber Beamix
Weberfinish - Voegmiddel Waterdicht voor Tegels
weberfinish is een waterdicht voegmiddel voor het voegen van tegels. Het voegmiddel zorgt voor volledig gevulde gladde voegen en kan worden verwerkt in voegbreedtes van 2 tot 20 millimeter. Het voegmiddel is geschikt voor alle type tegels.
12,95
-10%
Weber Beamix Cement 4 Kilo
Weber Beamix
Cement 4 Kilo
Weber Beamix Cement is ideaal te gebruiken als bindmiddel voor cementgebonden mortels.
5,99 5,39
-10%
Weber Beamix Snelcement
Weber Beamix
Snelcement
Weber Snelcement is een reparatiemortel met snelle verharding.
8,95 8,06
Ventosil
Poly BT Ankerlijm - 300 ml
Poly BT Ankerlijm is een zeer sterke verankeringslijm waarmee u iedere scheur kunt herstellen. Gebruik de ankerlijm in combinatie met onze spiraalankers.
12,99
ABC Adamas
Steenpasta set
Steen reparatie mortel set voor het repareren van boorgaten en beschadigingen aan stenen.
95,49
Weber Beamix
NoMix snelbeton - 20 kilo
Snel en stevig verankeren van palen voor speeltoestellen en schuttingen.
25,08
ABC Adamas
Scheurherstel Kalk Mortel 10 Kilo
Scheurherstel mortel voor het aanbrengen van spiraalankers RVS 316 in kalkhoudende ondergronden.
65,95
Weber
Webersys Pakket - badkamer afdichting - 4 kilo
webersys pakket is een alles-in-1 pakket voor het afdichten van natte ruimtes. Het afdichtpakket bevat webersys coat en een webersys band voor een volledige bescherming tegen vochtschade onder de tegels.
51,95
-10%
Weber Beamix Metselmortel eco
Weber Beamix
Metselmortel eco
Weber Beamix Metselmortel eco is een duurzame metselmortel geschikt voor het metselen van dragend, niet dragend en waterkerend metselwerk.
6,95 6,26
Weber
Weberad Amirol
Toeslagstof voor het waterdicht maken van mortels, voor binnen en buiten, wanden en vloeren.
24,95
Weber
Weberad snel
Versneller voor mortels waardoor de afbind- en verhardingstijd van mortels wordt verkort.
27,49
Gevel reparatie

Herstelproducten voor gevels

Bekijk onze herstel producten. Deze herstel producten zijn in verschillende varianten te verkrijgen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen. De herstel producten zijn van sterkte kwaliteit en zijn makkelijk aan te brengen of te verwerken.

 

Toepassingen

Het vastzetten van de scheur in de muur door middel van spiraalankers met ankerlijm of het vastzetten van losse stenen met metselmortel. Daarna het voegwerk bijwerken met één van de voegmortels. Door deze toepassing is het onzichtbaar in de gevel.

 

Advies bij herstel producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze scheurherstel producten. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag het beste product voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31(0)573495264 of stuur een mail naar [email protected].

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!