Voorstrijk

Van plan om te schilderen? Breng eerst een laag voorstrijk aan, dat heft de zuigende werking van de muur of ander oppervlak op. Daardoor gebruik je minder (muur)verf en krijg je een mooier eindresultaat. Bekijk ons aanbod hier!

Weber
OGV - 5 Liter
Ondergrondversterker - diepgrondeer voor het versterken van niet samenhangende ondergronden.
27,95
Weber
Flevopol uni
Hechtmiddel voor diverse toepassingen. Regelt de porositeit en versterkt de oppervlakte- cohesie van de ondergrond en verbetert de hechting.
17,49
Voorstrijk

Voorstrijk van 123impregneer.nl 

123impregneer.nl beschikt over verschillende voorstrijkmiddelen. Al onze voorstrijkmiddelen hebben de eigenschap om de ondergrond van jouw schilderwerk te versterken en verzadigen; voor een optimaal eindresultaat. De voorstrijkmiddelen zorgen ervoor dat sterk zuigende of gladde ondergronden, zoals gipsplaten, gasbeton, klinkers en bakstenen, minder opnemen en beter hechten. Binnen én buitenshuis! 

De voorstrijk middelen van 123impregneer.nl bieden: 

  • Een diep indringend vermogen;
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden;
  • Een goede ondergrond om op verder te werken.

Hechtmiddel gebruiken als ondergrond 

Minimaliseer de porositeit, versterk en verbeter de hechting van oppervlakken met onze voorstrijk. Breng het middel al met een kwast, roller of spuit, totdat de ondergrond verzadigd is. Na het drogen kun jij door met het schilderen van het oppervlak, wat dankzij het hechtende vermogen van de middelen een stuk gemakkelijker zal gaan. Ga voor het beste resultaat bij je schilderproject met voorstrijk.

Kies advies en hulp bij vragen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Zonder tussenhandelaren, dus onze producten hebben aantrekkelijke prijzen. Dankzij onze jarenlang opgedane ervaring kunnen wij gemakkelijk adviseren over het beste middel voor jouw kwestie. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of opmerkingen, wij helpen graag! 

Telefoon: +31 (0) 573-795264

E-mail: [email protected]