Voorstrijk

Ventosil
Voorstrijkmiddel
Geschikt voor het binnen- en buitenshuis voorstrijken van zuigende ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cementvloeren en meer!
€15,70
SLP
Diepgrondering
SLP Co-polymeer Diepgrondering is een transparante, oplosmiddelarme diepgrondering voor poederige en verzande ondergronden.
€48,15
Weber
Flevo uni
Hechtmiddel voor diverse toepassingen. Regelt de porositeit en versterkt de oppervlakte- cohesie van de ondergrond en verbetert de hechting.
€57,79
SLP
Voorstrijk -15 Kilo
Voorstrijk voor gladde en slecht zuigende ondergronden voor betere hechting van de kunsthars gebonden sierpleister tot stand te brengen.
€57,95
SLP
Aquablock
Aquablock Voorstrijk voor zowel cementgebonden als gipspleisters.
€40,84
SLP
Putzkontakt Sneldrogend - 20 Kilo
Kant en klare, sneldrogende kwartshoudende kunstharsgebonden voorstrijk.
€61,92
Voorstrijk

Voorstrijk middelen van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klare voorstrijk middel. Dit voorstrijkmiddel zorgt er voor dat sterk zuigende ondergronden veel minder opnemen. Voor alle soorten gipsplatengasbetonklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De voorstrijk middelen van Ruchem BV bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een goede ondergrond om op verder te werken

Advies bij impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze voorstrijkmiddelen . Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].