Voorstrijk

Weber
Flevopol uni
Hechtmiddel voor diverse toepassingen. Regelt de porositeit en versterkt de oppervlakte- cohesie van de ondergrond en verbetert de hechting.
17,49
Weber
OGV - 5 Liter
Ondergrondversterker - diepgrondeer voor het versterken van niet samenhangende ondergronden.
27,95
SLP
Stuc Voorstrijk -15 Kilo
Voorstrijk voor gladde en slecht zuigende ondergronden voor betere hechting van de kunsthars gebonden sierpleister tot stand te brengen.
59,95
SLP
Diepgrondering
SLP Co-polymeer Diepgrondering is een transparante, oplosmiddelarme diepgrondering voor poederige en verzande ondergronden.
90,49
SLP
Aquablock - voorstrijk voor sterk zuigende ondergronden - 10 Kilo
Aquablock Voorstrijk voor voor sterk zuigende ondergronden. Te gebruiken als voorbehandeling bij zowel gips-als cementpleisters.
41,95
Voorstrijk

Voorstrijk middelen van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over voorstrijkmiddelen van Ventosil, SLP, Rustoleum, en Weber beamix . Deze voorstrijkmiddelen zorgen er voor dat sterk zuigende ondergronden veel minder opnemen en dat gladde ondergronden beter hechten. Voor alle soorten gipsplatengasbetonklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De voorstrijk middelen van 123impregneer bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een goede ondergrond om op verder te werken.

Advies bij impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze voorstrijkmiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].