Gevelimpregneer

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
€15,70
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
€20,95
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel
€15,70
Ventosil
WB6 Gevelimpregneermiddel
€11,49
-23%
Ventosil KMS-10 gevelimpregneermiddel
Ventosil
KMS-10 gevelimpregneermiddel
€45,49 €34,95
-36%
Ventosil Aquaproof Concentrate
Ventosil
Aquaproof Concentrate
€24,95 €15,95
Ventosil
Hydrowax Conserveringswax
€34,95
Prochemko
Prevosil Speciaal RK
€84,95
Ventosil
Impregneer concentraat
€25,95
Prochemko
Prevosil GB Impregneercreme
€205,95
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
€319,95
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
€69,68
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddelen van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten goedkope gevelimpregneermiddelen. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klare impregneermiddel voor gevels. Deze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De gevelimpregneermiddelen van Ruchem BV bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Impregneermiddelen voor natuursteen

Onze gevelimpregneermiddel zijn ook geschikt voor het impregneren van verschillende soorten. Het impregneren van natuursteen gebeurd door een Ventosil impregneercrème of impregneervloeistof aan te brengen. Hierdoor worden de poriën van de natuursteen opgevuld en wordt er een afstotende laag ontstaat. Producten die geschikt zijn voor natuursteen zijn; Ventosil-WB6, Ventosil-WB8, Ventosil-TK6Ventosil-TK8Ventosil KMS-10 en Aquaproof Concentrate.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Watergedragen, oplosbare of creme impregneermiddelen

Bij ons vind je verschillende soorten Ventosil gevelimpregneerdmiddelen voor het beschermen van gevels tegen vuil en water. Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat je met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Daarnaast is de creme dikker, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosbare en creme impregneermiddelen zelf!

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!