Gevelimpregneer

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
46,39
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
43,95
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
34,95
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
24,89
-10%
Ventosil Monu-Dry bijenwas impregneer
Ventosil
Monu-Dry bijenwas impregneer
Monu-Dry bijenwas impregneer voor monumenten is een waterafstotende impregnering die met heet water weer te verwijderen is. Hiermee lost u uw vochtprobleem op en blijft uw monumentale gevel behouden.
54,95 49,49
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
De Spuitflacon (1 liter) Ventosil WB8 is zeer geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
19,39
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
348,49
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Voor een beschermde gevel die langdurig mooi blijft. Gratis verzending en morgen in huis!
81,89
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
92,89
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
78,89
Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
82,89
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
46,39
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel van 123impregneer.nl

123impregneer.nl beschikt over diverse soorten gevelimpregneermiddel. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klaar gevelimpregneer. Deze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk.  

Het gevelimpregneer van 123impregneer.nl biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Impregneermiddelen voor natuursteen

Ons gevelimpregneermiddel zijn ook geschikt voor het impregneren van verschillende soorten natuursteen. Het impregneren van natuursteen gebeurt door een Ventosil impregneercrème of impregneervloeistof aan te brengen. Hierdoor worden de poriën van de natuursteen opgevuld en ontstaat er een afstotende laag. Producten die geschikt zijn voor natuursteen zijn: Ventosil-WB8, Ventosil-TK6Ventosil-TK8

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264, maar ook bereikbaar via de mail via [email protected].

Watergedragen, oplosbaar of creme impregneermiddelen

Bij ons vindt u verschillende soorten Ventosil gevel impregneermiddelen voor het beschermen van gevels tegen vuil en water. Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat u impregneren met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Daarnaast is de crème dikker, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosmiddel houdende en crème impregneermiddelen zelf!

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!