Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel voorkomt het indringen van water en vuil door een beschermende laag te vormen over je gevel. De verschillende middelen zijn geschikt voor verschillende situaties. Bekijk het aanbod en vind jouw gevelimpregneermiddel!

-15%
Ventosil WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Een nieuw recept, dus nog betere kwaliteit!
47,24 40,15
-15%
Ventosil TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is ideaal voor het water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
45,70 38,84
-15%
Ventosil TK6 Gevel her-impregneermiddel
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuilafstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Ideaal voor gevels die reeds behandeld zijn.
43,75 37,19
-15%
Ventosil TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Spuitflacon (1 liter) Ventosil TK8 is perfect voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
25,74 21,88
-15%
Ventosil WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel - Spuitflacon (1 liter)
De Spuitflacon (1 liter) Ventosil WB8 is zeer geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen op kleine schaal.
20,24 17,20
-15%
Prochemko Prevosil AS 25 Liter
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Scroll door naar onder!
348,49 296,22
-15%
Prochemko Prevosil Speciaal WB
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Voor een beschermde gevel die langdurig mooi blijft. Gratis verzending en morgen in huis!
87,13 74,06
-15%
Prochemko Prevosil Speciaal Reukarm
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
96,11 81,69
-15%
Prochemko Prevosil GB Impregneer creme
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
82,97 70,52
-15%
Ventosil Crème impregneercreme
Ventosil
Crème impregneercreme
Ventosil Crème is impregneercreme geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
84,99 72,24
-15%
Ventosil Bio 10 Gevel impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel, zonder een enorme, negatieve impact op het milieu.
27,80 23,63
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel kopen bij 123impregneer.nl

Ben jij op zoek naar een manier om jouw gevel jarenlang in topconditie te houden? Gevelimpregneer is je antwoord! 123impregneer.nl beschikt over diverse soorten gevelimpregneermiddel. Van gevelimpregneer op waterbasis zoals Ventosil WB8 en oplosmiddelbasis zoals Ventosil TK8 tot crème basis impregneermiddelen

Je hebt bij ons de keuze tussen de merken Ventosil en Prochemko. Kies het impregneermiddel dat jij nodig hebt voor jouw steensoort en het soort middel dat jij wilt gebruiken. Het ene middel is beter voor bijvoorbeeld hardsteen of baksteen dan het andere. Een aantal van onze impregneermiddelen is geschikt voor natuursteen, namelijk Ventosil-WB8, Ventosil-TK6 en Ventosil-TK8. Bovendien vind je in onze webshop speciaal impregneermiddel voor monumentale gebouwen. Al onze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil; zowel binnen als buiten!

Watergedragen, oplosbaar of crème impregneermiddelen

Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat je impregneren met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Het voordeel van de crème is dat deze dikker is, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosmiddel houdende en crème impregneermiddelen zelf!

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk.

Het gevelimpregneer van 123impregneer biedt:

➢ Een diep indringend vermogen;

➢ Kant-en-klare aanbreng mogelijkheden;

➢ Een kleurloze beschermlaag tegen water en vuil;

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van één van onze impregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij na een aantal vragen het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264, maar ook bereikbaar via de mail via [email protected].

Heb jij gevelimpregneermiddel aangeschaft, maar ben je niet zeker hoe je dit kunt gebruiken? Of heb je het middel aangeschaft en wil je weten of je het ook voor het beschermen van andere zaken gebruiken? Lees onze blogs en ontdek alles over de toepassing van gevelimpregneer. Lees onder andere hoe je zelf gevelcrème aanbrengt, hoe je zelf je gevel impregneert en hoe het impregneren van bakstenen werkt.


Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!