Gevelimpregneer

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Gevelimpregneermiddel op waterbasis met 8% silanen.
De beste gevelimpregneer om uw gevels mee te impregneren.
Zeer milieubewust.
€16,49
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Oplosmiddelhoudend gevelimpregneermiddel met 8% silanen. Het beste impregneermiddel voor de professionele gebruiker. Meer info? Zie hier onder!
€21,99
Ventosil
Creme25 impregneercreme
Waterafstotend en speciaal voor baksteen, kalkzandsteen en beton. Meer info? Zie hier onder!
€98,95
Ventosil
TK6 Gevelimpregneermiddel
Waterafstotend gevelimpregneermiddel met 6% silanen. Zeer geschikt voor het her-impregneren van uw gevel. Meer info? Zie hier onder!
€16,49
Ventosil
WB6 Gevelimpregneermiddel
Dit gevelimpregneermiddel is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelsteen! Meer info? Zie hier onder!
€12,49
-23%
Ventosil KMS-10 gevelimpregneermiddel
Ventosil
KMS-10 gevelimpregneermiddel
Waterafstotend gevel impregneer op waterbasis met 10% Kalium methylsiliconaat. Tot wel 15 jaar werkzaam! Meeer info? Zie hier onder!
€45,49 €34,95
-36%
Ventosil Aquaproof Concentrate
Ventosil
Aquaproof Concentrate
Aquaproof is het enige product dat uw gevel of dak 15 jaar beschermt. Wilt u meer info? Zie hier onder!
€24,95 €15,95
Ventosil
Hydrowax Conserveringswax
Ventosil-Hydrowax is een conserveringswax met perfecte droging en geeft langdurige bescherming aan o.a. lakwerk. Meer info? Zie hier onder!
€15,95
NanoSign
UltraDry SW - Hydrofobeermiddel
UltraDry SW is een Nano hydrofobeermiddel dat geschikt is voor minerale ondergronden zoals o.a. beton en metselwerk.Meer info? Zie hier onder!
€195,95
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.
€79,99
Ventosil
Impregneer concentraat
Ventosil-impregneerconcentraat is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen. Meer info? Zie hier onder!
€25,95
Prochemko
Prevosil GB Impregneercreme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen.
€206,95
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.
€319,95
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is een waterbasis gevel impregneer voor baksteen en natuursteen.
€70,95
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over diverse soorten gevelimpregneermiddel. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klaar gevelimpregneer. Deze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

Het gevelimpregneer van 123impregneer.nl biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Impregneermiddelen voor natuursteen

Ons gevelimpregneermiddel zijn ook geschikt voor het impregneren van verschillende soorten. Het impregneren van natuursteen gebeurd door een Ventosil impregneercrème of impregneervloeistof aan te brengen. Hierdoor worden de poriën van de natuursteen opgevuld en wordt er een afstotende laag ontstaat. Producten die geschikt zijn voor natuursteen zijn; Ventosil-WB6, Ventosil-WB8, Ventosil-TK6Ventosil-TK8Ventosil KMS-10 en Aquaproof Concentrate.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Watergedragen, oplosbare of creme impregneermiddelen

Bij ons vindt u verschillende soorten Ventosil gevelimpregneerdmiddelen voor het beschermen van gevels tegen vuil en water. Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat u met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Daarnaast is de creme dikker, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosbare en creme impregneermiddelen zelf!

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!