Gevelimpregneer

Ventosil
WB8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil WB8 is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€34,95
Ventosil
TK8 Gevelimpregneermiddel
Ventosil TK8 is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€32,49
Ventosil
TK6 Gevel her-impregneermiddel
Geschikt voor het opnieuw water- en vuil-afstotend maken van natuursteen, kalkzandsteen en gebakken gevelstenen.
€31,49
Prochemko
Prevosil Speciaal WB
Prevosil Speciaal WB is gevelimpregneermiddel op waterbasis voor baksteen en natuursteen. Gratis verzending en morgen in huis!
€70,95
-15%
Ventosil Creme25 impregneercreme
Ventosil
Creme25 impregneercreme
Creme25 is impregneercreme en geschikt voor het water en vuil afstotend maken van kalkzandsteen, gebakken gevelstenen en beton.
€98,95 €84,11
Ventosil
Bio 10 Gevel impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Gevel impregneermiddel! Maar liefst 15 jaar bescherming tegen vocht en vuil in uw gevel.
€39,95
Ventosil
Monu-Dry bijenwas impregneer
Monu-Dry bijenwas impregneer voor monumenten is een waterafstotende impregnering die met heet water weer te verwijderen is. Hiermee lost u uw vochtprobleem op en blijft uw monumentale gevel behouden.
€64,95
Prochemko
Prevosil Speciaal Reukarm
Prevosil Speciaal Reukarm is een damp-open impregnering voor baksteen en natuursteen.

Meer info? Zie hier onder!
€79,99
-15%
Prochemko Prevosil GB Impregneer creme
Prochemko
Prevosil GB Impregneer creme
Prevosil GB impregneer creme is het product voor het nauwkeurig impregneren van o.a vensterbanken en rollagen. Zeer nauwkeurig en eenvoudig aan te brengen.
€206,95 €175,91
Prochemko
Prevosil AS 25 Liter
Wetlook impregneer met (voeg)verstevigende eigenschappen op basis van siloxanen en alcohol voor minerale, poreuze ondergronden zoals voeg-/metselwerk.

Meer info? Zie hier onder!
€319,95
Gevelimpregneer

Gevelimpregneermiddel van 123impregneer.nl

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over diverse soorten gevelimpregneermiddel. Onze Ventosil impregneer is een kant-en-klaar gevelimpregneer. Deze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

Het gevelimpregneer van 123impregneer.nl biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Impregneermiddelen voor natuursteen

Ons gevelimpregneermiddel zijn ook geschikt voor het impregneren van verschillende soorten. Het impregneren van natuursteen gebeurd door een Ventosil impregneercrème of impregneervloeistof aan te brengen. Hierdoor worden de poriën van de natuursteen opgevuld en wordt er een afstotende laag ontstaat. Producten die geschikt zijn voor natuursteen zijn; Ventosil-WB6, Ventosil-WB8, Ventosil-TK6Ventosil-TK8Ventosil KMS-10 en Aquaproof Concentrate.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Watergedragen, oplosbare of creme impregneermiddelen

Bij ons vindt u verschillende soorten Ventosil gevelimpregneerdmiddelen voor het beschermen van gevels tegen vuil en water. Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat u met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Daarnaast is de creme dikker, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosbare en creme impregneermiddelen zelf!

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!