Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Oct 2021

Vetvlekken verwijderen onbehandeld hout

Hoe verwijder ik vetvlekken uit onbehandeld hout? 

De eettafel is dé plek in huis waar mensen samenkomen. Het is dan ook een meubel dat intensief gebruikt wordt. Om van te eten, maar ook voor knutselen, borrelen en andere bezigheden waarbij een vlek geen ongewoon fenomeen is. Op een onbehandelde, houten eettafel zullen vlekken snel kunnen ontstaan en goed zichtbaar zijn. Hoe verwijder je die vaak vette vlekken uit je onbehandelde hout? Je leest het in deze blog!

Ga direct door naar:

Vetvlekken verwijderen uit onbehandeld hout

Heb jij een vloer, tafel of kruk van onbehandeld hout? Dan weet je waarschijnlijk hoe lastig het kan zijn om vetvlekken uit dat hout te krijgen. De olie trekt snel in het hout, dus het is verstandig om actie te ondernemen. Met een impregneermiddel kan het vormen van vlekken door vet voorkomen worden. Is jouw hout echter niet geïmpregneerd? Dan hebben wij de oplossing.

 

Dit heb je nodig

Vetclean Foam van Prochemko lost vet en vuil snel op. De foam kan onder andere ingezet worden om vet- en roetvlekken van onbehandeld hout, wanden, vloeren, vensterbanken en machines te verwijderen. Aangezien het een foam is, is het middel tevens uitermate geschikt voor verticale oppervlaktes. Met één sprayflacon kan 2 tot 5 vierkante meter vlekvrij worden gemaakt. 

 

In drie stappen vetvlekken verwijderen uit onbehandeld hout

Het gebruik van de Vetclean Foamspray is erg eenvoudig. In drie simpele stappen is jouw hout weer vetvlek vrij! 

Stap 1. Verdun de Vetclean Foamspray niet, de spray is bij aankoop direct klaar voor gebruik;

Stap 2. Leg een microvezeldoek of tissuepapier en de foamspray klaar;

Stap 3. Spray het bevlekte oppervlak gelijkmatig in, laat de foam enige tijd intrekken en neem dan af met de droge doek.

De vlekken zijn nu verwijderd uit je houten oppervlak! Nog een paar plekjes te zien? Herhaal dan de behandeling.

 

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over het verwijderen van vetvlekken uit onbehandeld hout, of kunnen wij je met een andere vraag helpen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. 

E-mail[email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264