Meubel impregneermiddel

Impregneer je meubels en bescherm je nieuwe bank, stoelen of tapijt tegen vuil en vlekken.

Lees meer arrow_downward_alt
Geen producten gevonden...
Meubel impregneermiddel

Meubels impregneren met meubel impregneer van 123impregneer.nl

Wil je jouw bank, stoelen of tapijt beschermen tegen vuil en vlekken? Verleng de levensduur van je meubels dan met onze meubel impregneer.

Bij de aankoop van nieuwe meubels wordt vaak de optie aangeboden om deze te laten impregneren door de leverancier, maar dit kun je ook gemakkelijk zelf doen.


Bank wel of niet impregneren? De voordelen van het impregneren van je meubels

Bij het kopen van nieuwe meubels krijg je vaak de optie om je meubels te impregneren. Dit kun je laten doen, maar je kunt ook gemakkelijk zelf je bankstel of stoelen impregneren. Door je meubels te impregneren voorzie je ze van een beschermlaag dat ervoor zorgt dat gemorst eten en drinken minder snel in de stof trekken en beter te verwijderen zijn. Als een meubelstuk niet geïmpregneerd is, trekt het vuil in de vezels. Daarom adviseren wij om je nieuwe meubels te impregneren, zodat je meubels mooier blijven, makkelijker te reinigen zijn en langer meegaan. 

 

Welke meubels kan ik impregneren? En hoeveel impregneermiddel heb ik nodig?

Pro Tex meubel impregneer is is een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt. Je kunt zitmeubels zoals een bank, fauteuil, stoel of tapijt impregneren.

Meubel impregneer is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, van een handige spuitflacon van 1 liter tot een vat van 20 liter, waardoor het perfect is voor de zakelijke én particuliere markt. Met de meubel impregneer spray kan 4 tot 8 vierkante meter aan stof geïmpregneerd worden.

 

Hoe impregneer ik mijn meubels?

Stap 1. Zorg ervoor dat je bank, stoel of ander meubelstuk helemaal schoon is. 

Stap 2. Spuit de stof gelijkmatig in met het impregneermiddel op ongeveer 25 cm afstand;

Stap 3. Laat het 2 tot 4 uur drogen en je bank of ander meubelstuk is beschermd tegen vuil & vlekken!

 

Wij helpen je graag

Maak de juiste keuze in impregneermiddel voor je meubels. Neem gerust contact met ons op bij twijfel over het juiste middel, bij vragen of bij onzekerheid over het gebruik. Wij helpen je graag en zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected]