Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 Feb 2022

Matte vloertegels schoonmaken

Matte vloertegels schoonmaken met deze 3 stappen

Ziet de tegelvloer in je badkamer, keuken of in je achtertuin er niet meer zo uit als bij aanschaf? Tegelvloeren blijven vaak lang mooi en zijn erg duurzaam. Toch hebben ook deze vloeren regelmatig onderhoud nodig. Van dagelijks of wekelijks onderhoud tot intensieve reinigingsbeurten om een inhaalslag te maken; het kan een groot verschil maken.

Matte tegels verschillen in schoonmaak van geglazuurde tegels. Heb jij gekozen voor matte tegels? Dan kun je met deze blog in 3 stappen weer genieten van een schone vloer!

Ga direct door naar:

 

Dit heb je nodig voor schone matte vloertegels

Bij 123impregneer.nl raden we Faber tegelreiniger aan voor het reinigen van onder andere keramiek, graniet en leisteen. Deze specifieke tegelreiniger is licht zuurhoudend en op waterbasis. Het is daardoor geschikt voor alle materialen die niet zuurgevoelig zijn. 

Faber tegelreiniger werkt tot diep in de textuur en poriën van het oppervlak. Daardoor is de tegelreiniger in staat om opgehoopt vuil op jouw tegels op te lossen en te verwijderen. Verdun het middel in meer of mindere mate en maak de schoonmaakbeurt zo intensief als gewenst. 

Faber tegelreiniger heeft een hoge kwaliteit, is na verdunnen direct klaar voor gebruik en weekt vervuiling los voor een eenvoudige reiniging. Het is hierbij vriendelijk voor zuurbestendig materiaal én voegen en bovendien geschikt voor het verwijderen van lichte voegsluier. 

 

Maak matte vloertegels schoon in 3 stappen

Is het tijd om opgebouwde vervuiling, vlekken en residu van (verkeerde) onderhoudsmiddelen te verwijderen van jouw matte vloertegels? Verwijder dan eerst losse vervuiling en stof van de tegels met een stofzuiger of bezem. Zijn de tegels droog? Pak dan een doek, vlakmop of schrobpad en de tegelreiniger van Faber en meng 1 deel van de reiniger met 1 tot 10 delen water. Probeer de mix op een onopvallend plekje. Als je de juiste verhouding hebt kun je beginnen met het reinigen van de tegels! 

Stap 1. Breng het mengsel aan op de vloer en schrob;

Stap 2. Laat het product, al schrobbend, 10 tot 20 minuten inwerken. Zorg ervoor dat het niet indroogd;

Stap 3. Verwijder het product van de tegels en spoel een keer na met schoon water. Niet het gewenste effect bereikt? Herhaal deze stappen dan nogmaals. 

Heb jij vloerverwarming? Zet deze dan uit voor het schoonmaken, het product mag niet aangebracht worden op warme oppervlakken. 

 

Matte vloertegels reinigen met 123impregneer.nl

Kunnen wij je helpen bij het bepalen van het juiste reinigingsmiddel voor jouw vloer of heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Laat het ons weten via de mail of telefonisch! Onze experts helpen graag. 

E-mail: [email protected]

Telefonisch+31(0)573 795264