Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Feb 2023

Gaten in een muur zelf vullen

Vul zelf de gaten in je muur met 123impregneer.nl

Gaten in de muur kunnen ontstaan door boorgaten of beschadiging aan stenen. Hoewel het vervelend kan zijn om naar deze gaten te kijken, is het gelukkig heel eenvoudig om deze gaten zelf te vullen. In deze blog leggen we uit hoe je gaten in de muur kunt vullen.


Ga direct door naar:

 

Dit heb je nodig om zelf de gaten in je muur te vullen

Met de juiste materialen en wat geduld kun je de gaten in je muren snel en gemakkelijk opvullen. Het resultaat is een gladde muur die er weer als nieuw uitziet. Voor het vullen van de gaten in je muur raden wij steenpasta aan.

 

Download mengkleuren kaart: 

Download hier de mengkleurenkaart om je op weg te helpen met het mengen van de beste kleur.

 

Hoe je in 4 stappen de gaten in je muur kunt vullen

Stap 1. Voorbereiding: voordat je begint met het vullen van de gaten in de muur is het belangrijk om de muur goed schoon te maken en te ontstoffen. Gebruik hiervoor een handveger.

Stap 2. Steenpasta mengen: meng de steenpasta met 25% – 30% schoon water zodat je de gewenste dikte bereikt. De steenpasta kan tot een maximale dikte van 50mm in één keer worden aangebracht. Lees de instructie op de verpakking.

Stap 3. Steenpasta aanbrengen: vervolgens kun je beginnen met het vullen van het gat. Breng een kleine hoeveelheid steenpasta aan op een plamuurmes en druk deze in het gat. Zorg ervoor dat je het gat volledig vult en strijk de steenpasta glad met het plamuurmes. Herhaal dit indien nodig totdat het gat volledig gevuld is.

Stap 4. Het vulmiddel laten drogen: laat het vulmiddel goed drogen. De droogtijd is afhankelijk van de diepte van de gaten en de temperatuur. In de regel kun je er van uitgaan dat het vulmiddel na 24 uur droog is.

Het resultaat? Een gladde muur! Je hoeft geen stenen meer uit te vrezen of te vervangen.

 

Neem contact met ons op bij vragen

Indien je vragen hebt over het vullen van je muur of als je ondersteuning nodig hebt bij het selecteren van het geschikte product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen en om professioneel advies te geven. 

E-mail: [email protected]
Telefonisch: +31(0)573 795264