Bekijk onze optrekkend vocht behandelingsproducten

Ventosil
Ventosil Hydroguard
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil Hydroquard! Meer info? Zie hier onder!
€74,95
Ruchem
Lege Kitkokers
Lege kitkokers welke u zelf kunt vullen met Unisil Hydroquard, het injecteren van holle ruimtes, vloeren en kleine mallen, etc. Geleverd inclusief spuitmond en plunjer.
€18,95
SLP
Verkiezelingsvloeistof - 12 Kilo
SLP Verkiezelingsvloeisof is een injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend vocht in poreuze bouwmaterialen.
€114,16
SLP
Bitumen Betonbescherming - 10 Kilo
SLP Bitumen Betonbescherming is geschikt als naadloze coating op metselwerk en pleisterlagen die tegen overmatige vochtbelasting, waterdruk of agressieve vloeistoffen moeten worden beschermd.
€89,95
Bekijk onze optrekkend vocht behandelingsproducten

Optrekkend vocht behandelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een boorgaten systeem waarmee u optrekkend vocht kunt behandelen. Onze Hydroguard en verkiezelingsvloeistof zijn kant-en-klare middelen dat u in iedere muur met optrekkend vocht kunt toepassen . Dit middel voorkomt het optrekken van water vanuit de bodem voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten! Optrekkend vocht behandelen.

Voor het behandelen van kelders hebben wij Bitumen Betonbescherming van SLP die aan de buitenzijde van de Kelder aan te brengen is en 7 Bar waterdruk kan weerstaan. 

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De Hydroguard van Ruchem biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een blijvende oplossing voor optrekkend vocht.

Advies bij optrekkend vocht of andere vochtproblemen in muren en kelders?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze middelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].