Bekijk onze optrekkend vocht behandelingsproducten

SLP
Bitumen Betonbescherming - 10 Kilo
SLP Bitumen Betonbescherming is geschikt als naadloze coating op metselwerk en pleisterlagen die tegen overmatige vochtbelasting, waterdruk of agressieve vloeistoffen moeten worden beschermd.
€89,95
Ventosil
Ventosil Hydroguard 10 Liter
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil Hydroquard!
€74,95
Weber
Ad Amirol
Toeslagstof voor het waterdicht maken van mortels, voor binnen en buiten, wanden en vloeren.
€22,24
Ruchem
Lege Kitkokers
Lege kitkokers welke u zelf kunt vullen met Unisil Hydroquard, het injecteren van holle ruimtes, vloeren en kleine mallen, etc. Geleverd inclusief spuitmond en plunjer.
€18,95
SLP
Verkiezelingsvloeistof - 12 Kilo
SLP Verkiezelingsvloeisof is een injectievloeistof ter bestrijding van optrekkend vocht in poreuze bouwmaterialen.
€114,16
Bekijk onze optrekkend vocht behandelingsproducten

Optrekkend vocht behandelen

123impregneer.nl beschikt over een boorgaten systeem waarmee u optrekkend vocht kunt behandelen. SLP verkiezelingsvloeistof is een kant-en-klaar middel dat u in iedere muur met optrekkend vocht kunt toepassen. Dit middel voorkomt het optrekken van water vanuit de bodem voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten! Optrekkend vocht behandelen.

Voor het behandelen van kelders hebben wij Bitumen Betonbescherming van SLP die aan de buitenzijde van de Kelder aan te brengen is en 7 Bar waterdruk kan weerstaan. Ook is het mogelijk om de Weber Ad Amirol toe te voegen aan specie om zo een waterdichte kelderwand of vloer te krijgen.

Ervaar onze voordelen

Wij bieden u:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een blijvende oplossing voor optrekkend vocht.

Advies bij optrekkend vocht of andere vochtproblemen in muren en kelders?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze middelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].