Bekijk onze optrekkende vocht impregneermiddelen.

Ruchem
Lege Kitkokers
Lege kitkokers kunt u zelf vullen met Unisil Hydroquard. Met deze kitkokers kunt u eenvoudig drukloos injecteren. Meer info? Zie hier onder!
€18,95
Ventosil
Ventosil Hydroguard
Optrekkend vocht heeft geen kans meer nadat uw muur behandeld is met Ventosil Hydroquard! Meer info? Zie hier onder!

NU BIJ IEDERE BESTELLING VAN 20 LITER OF MEER 10 GRATIS KITKOKERS
€68,95
Bekijk onze optrekkende vocht impregneermiddelen.

Optrekkend vocht behandelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl beschikt over een boorgaten systeem waarmee u optrekkend vocht kunt behandelen. Onze Hydroguard is een kant-en-klare middel dat u in iedere muur met optrekkend vocht kunt toepassen . Dit middel voorkomt het optrekken van water vanuit de bodem voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten! Optrekkend vocht behandelen.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV - 123impregneer.nl is fabrikant en leverancier van impregneermiddelen en -producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De Hydroguard van Ruchem BV biedt:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een blijvende oplossing voor optrekkend vocht.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze middelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].