Dakimpregneer

-10%
Ventosil Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is o.a. geschikt voor het water en vuil afstotend maken van betonnen dakpannen, singles en leien.
€52,49 €47,24
-10%
Ventosil Dak10 Dak impregneer
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Ventosil dak10 dak impregneer is geschikt voor het water en vuil afstotend maken van o.a. betonnen dakpannen, singels en leien. Alg- en mos werend.
€52,49 €47,24
-10%
Ventosil Bio 10 Dak impregneermiddel
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologiosch Dak impregneermiddel. Voorkomt de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels.
€64,95 €58,46
Dakimpregneer

Goedkope dakimpregneermiddelen

Ruchem BV beschikt over verschillende soorten dakimpregneermiddelen. De kwalitatief hoogstaande dakimpregneermiddelen zijn kant-en-klare middelen voor de bescherming van daken! Onze impregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil op betonnen, keramische en gebakken dakpannen.

Ervaar onze voordelen

Ruchem BV fabriceert en levert impregneermiddelen voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Bij ons vindt u de scherpste prijs omdat wij niet werken met tussenhandelaren. Ruchem BV is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De dakimpregneermiddelen van Ruchem BV bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij dakimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen voor het dak. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar [email protected].

Bekijk het assortiment van Ruchem BV

Bij ons vind je verschillende soorten Ventosil Dakimpregneermiddelen voor het beschermen van uw daken en dakpannen. Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!