Dakimpregneer

Ventosil
Dak25 Dakimpregneermiddel
Ventosil Dak25 is onder andere uiterst geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van betonnen dakpannen. Voor een dak dat lang meegaat en in top conditie blijft.
69,95
Ventosil
Dak10 Dak impregneer
Ventosil Dak10 dak impregneermiddel is zeer geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van onder andere gebakken dakpannen en leien. Het is bovendien alg en mos werend.
68,95
Ventosil
Bio 10 Dak impregneermiddel
Nieuw in Nederland: Biologisch Dak impregneermiddel. Voorkomt de hechting van mos en alg op dakpannen, leien en singels, zonder een enorme impact op het milieu.
91,89
Dakimpregneer

Goedkope dakimpregneermiddelen

123impregneer.nl beschikt over verschillende soorten dakimpregneermiddelen. De kwalitatief hoogstaande dakimpregneermiddelen zijn kant-en-klare middelen voor de bescherming van daken! Onze impregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil op betonnen, keramische en gebakken dakpannen.

Ervaar onze voordelen

123impregneer.nl fabriceert en levert impregneermiddelen voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland. Bij ons vindt u de scherpste prijs, omdat wij niet werken met tussenhandelaren. 123impregneer.nl is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De dakimpregneermiddelen van R123impregneer.nl bieden:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij dakimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen voor het dak. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 573-795264 of stuur een mail naar [email protected].

Bekijk het assortiment van 123impregneer.nl

Bij ons vind je verschillende soorten Ventosil Dakimpregneermiddelen voor het beschermen van uw daken en dakpannen. Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!